Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrija Hebrang
Povratak na članak

Sanader je htio Vidoševića za predsjednika

Time je htio kupiti zaštitu kod ljevice jer su mu već počele iskakati afere

Komentari 4

NA
narod1
14:36 19.11.2013.

djeluje pošteno, kao i otac mu. Pomalo čak i naivno, osim ako to nije poza u politici

VL
IS
istri
11:20 19.11.2013.

nebi samo sanader ividosevic islivao , mnogi bi ali ostanu na dnu jer im djepovi puni ukradenog novca ,pa nemogu isplivati .

VL
Avatar drInternet
drInternet
19:34 19.11.2013.

***** Hebrang Andrija st. je ubijen od titoističke UDBE, a njegov sin Andrija ml. (radiolog) je ubio hrvatsko zdravstvo ukidanjem Domova zdravlja. ---

VL
VG
Vjerica Galic
13:47 19.11.2013.

Gospodin Hebrang uistinu kasni sa svojim komentarima 4 godine. Kad je gospodin Primorac, tadašnjem premijeru Sanaderu rekao da se ne slaže s njegovim načinom rada i dao ostavku, gospodin Hebrang se nije bunio što ga je isti taj Sanader predložio za predsjedničkog kandidata iako je znao da su npr. Dragan Primorac ili Kolinda Kitarović daleko popularniji i da bi uz potporu HDZ-a dobili izbore. Osim toga Primorac nije otišao iz stranke,njega je Jadranka Kosor izbacila, a da su on (ili Kolinda) išli u kampanju nikada ne bi to učinili (usudili se učiniti) niti Bandić niti Vidišević. Dakle, odgovorni ste za sve što ste napravili, pobjedila Vam je sujeta i velikim ste djelom sami krivi za sve. Sad barem trebati biti korektni i reći istinu te će tako i ljudi više držati do Vas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.