Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Feljton (3. dio)
Povratak na članak

Sanaderom je vladala tolika količina sebične narcisoidnosti da mu je poremetila realnu sliku svijeta

Dijelovi nove knjige najprodavanijeg hrvatskog autora akademika Ivana Aralice

Komentari 45

DU
Deleted user
20:30 12.11.2014.

Ovo pišem kao hrvatski domoljub, bez dnevnopolitičkih konotacija. U mlađoj povijesti Hrvatske dogodilo se veliko zlo, ratovi progoni zbog hrvatstva,titov komunizam, ali ono što najviše zamjeram pojedincima , to je na koji nas je način Pavelić ostavio na cjedilu ii pobjegao u Španjolsku, i najnovije kako je Sanader digao sidro zbog osobne gramzivosti i prepustio domovinu da je ovi liberalni neokomunisti čereče.

VL
TE
teoodd
01:48 13.11.2014.

Sanader je provodio detudjmanizaciju a Josipovic još provdi dehrvatizaciju.....

VL
HE
helf
23:16 12.11.2014.

koja je to količina bolesne pohlepe ?

VL
Avatar varešak
varešak
20:00 12.11.2014.

Ni on izgleda ne živi u ovom vremenu, Treba mu biti jasno da za neovisnost države nije zaslužan samo Tuđman ,nego sav hrvatski narod jer je vidio da je sazrelo vrijeme zato.Da je i neko drugi bio na Tuđmanovom mjestumjestu isto bi to ostvario jer je narod bio zato. Svi pri tome zaboravljaju avnojevske odluke o granicama i ustav bivše države iz 1984-te koji je to omogućio

VL
GO
goran2hr
08:47 13.11.2014.

Iz naslova članka dalo bi se zaključiti da bi dr Sanader trebao biti oslobođen zbog neuračunljivosti?!

VL
LA
Lavica7
07:26 13.11.2014.

Narcisoidan?! Ha, ha, ha. Tko je narcisoidniji od Tudjmana? Oca pretvorbe I privatizacije. Osim toga, pa Tudji ga je I dopeljao.

VL
LA
Lavica7
08:58 13.11.2014.

Poznato je da se sa visinama bankovnog racuna bitno umanjuje realna slika svijeta. Kad I zaradjene neimastine skocis u milijarde nezaradjenih eura- osjecas se kao na speedu! Drzava-to Sam ja! Nije jedini, vec samo jedan od mnogih!

VL
DA
danijelrukavina4
10:03 13.11.2014.

Poštovani g. Despot. Svaka čast g. akademiku Aralici kao piscu, ali g. Predrag Matvejević je za njega "svemirski brod". Toliko.

VL
BA
bakulušić
21:22 12.11.2014.

Bog mu je dao talente. Nije molio za dar mudrosti i pobijedili su ga lukavi.

VL
PI
Pikador
15:21 13.11.2014.

Osvrt na danijel rukavina4 Blago tebi kad se diviš PN Uskok- U. Pa mislim da preko predstečajnih nagodbi nije niko više love maznuo od Linića i to keša. Jasno on je lijevi i zeštićen, a bio je i za vrijemee Sanadera jer ovaj idealist nije nikada zavladao policijom. Naivno je pustio SDP Bajića da mu kopa iza leđa. Dalje ono Što tebi omiljeni PN Uskok ne liči na gestapo to ne vide samo oni koji zatvaraju oba oka. Sličnost sa NKVD, GESTAPO je po pome što je to državna policija podređena samo političkom vođi, imaju nadnaravne ovlasti i rade bez ičije kontrole. Kad se to naravno prekasno otkrije onda ćeš i ti pričati unucima da je i tebi smrdjelo kako je USKOK upadao ljudima u porodične stanove i to nedjeljom. Ako su službeni i zakoniti mogu to raditi na služben način u radno vrijeme, a ne da je u prvom redu ponižavanje obitelji. Sjetiti se samo kako su blokirali i čak plaću Sanaderove supruge. Tužna i krvavu komediju opet igra neka državna policija u Hrvatskoj bez pravde. Sapienti sat.

VL
SA
sargu123
19:11 12.11.2014.

Sanader nije ni mogao živjeti u realnom svijetu kad bi prilikom svakog njegovog pojavljivanja za govornicom rulja urlala : "Ivo,Ivo,Ivo....... . ! Bili su to naručeni urlici idolopoklonika dovezenih autobusima iz svih krajeva Hrvatske a dvorana je uvijek morala bitii dupkom puna ! Za to su se brinuli posebno obučeni aparatčiki i agenti kojima je jedina dužnost bila okupiti rulju i dirigirati aplauzima Dragom Vođi. Nešto slično smo vidjeli i jučer, s njihovom predsjedničkom kandidatkonjom.

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
07:22 13.11.2014.

Svašta si umišlja ovaja papak, kao Sanader sa vrlo velikom pažnjom čita ove gluposti što ovaj ovdje buba, pozivajući se na trećerazredne igrače sumnjivih ili intelektualnih ili moralnih kvaliteta. Svi su oni njemu vrlo revno virili iz,.. No, mi smoo narod, pokazalo se zadnji puta na suđenju tom istom Sanaderu sa kolektivnom amnezijom, doduše selektivnom, ali ona postoji.

VL
NE
neboiznadzagreba
01:53 13.11.2014.

Veličanstvena li opusa našeg vrlog akademika - od Ambre do Smrada trule lešine, kakva suptilnost , profinjenost jezika i stila , kolika dubokoumnost našeg Maksima Mrvice , oprostite Maksima Gorkog , vrhunska psihološka analiza aktera kojoj bi zavidan bio i sam Dostojevski ; jedva čekam najnovije, tek u njegovoj blistavoj , oblacima okrunjenoj glavi orisano djelo , istiniti roman Od gnojnice do gnojnice .

VL
MX
Mister X
23:58 12.11.2014.

Kako to ljepo i gordo ponavlja "akademik" Ivan čitajući ga vidimo Varalica .. Upotrebljava ju semetafore kao Sanader ima zid politički "zid" oko sebe i narcisoidnost Sanaadera ! Tamo se gospona koji piše hahah blalbla uglavnom ništa pametno konkretno naglašavaglašava ""akademik""" ali za bivšga Premijera RH. na primjer zaboraljavlja se omalovažava titula doktorata zar ne Dr. Ivo Sanader ! Koji je na osnovu -svjedoka kriminalaca- osuđen , da da mi smo krali krali da bi milijone milijarde Dr. Ivi Sanaderu dali, naravno; bez jednog snimka potpisa ili svjedoka bilo koga od policije ili njegovih tjelohranitelja ili dodatnih svjedoka "davanja i po 30 milijona kuna... ! Neki su zadržali 5 miliona eura " Dr. Sanaderovih naravno imaginarnih; do dana današnjega za sebe

VL
MX
Mister X
00:03 13.11.2014.

Blago nama kad imamo tako mudre "pametne i poštene akademike ".... Koji imaju realnu sliku Dr. Sanadera - eto proćitao ga kao Bukvar i skužio narcisoida ... sad mi je lakše ..

VL
SA
santos008
00:28 13.11.2014.

Hoce li ovaj feljton trajati sve dok traje predizborna kampanja.Godinu dana ni slova o Sanaderu vec sad pred izbore,ovo je nesto slicno kao i hapsenje Bandica da se ne bi kandidirao za ''Gradonacelnika Hrvatske.

VL
HO
holcer
00:56 13.11.2014.

Mislim da gospodin novinar pise gluposti,po necijim naredbama.

VL
CO
coolman
08:02 13.11.2014.

Ukinuti ovu smiješnu Akademiju pod hitno!

VL
AN
anteS
11:46 13.11.2014.

Psihološki profil Ive Sanadera, koji g.Aralica bazira na narcisoidnosti je odavno poznat, ali nije razlog kriminalu, zbog kojeg je Sanader i osuđen. Narcisoidnost ne navodi nikoga na nepoštene postupke, nego obična pohlepa i prilika, da je zadovolji zaštićen političkom moći.. Tu se Ivo Sanader preračunao, jer je Hrvatskoj za ulaz u EU bio postavljen uvjet, da to raščisti. Hannes Swoboda zadužen za praćenje ulaska RH u EU je tada izjavio našim medijima: "Nemojte brinuti zbog ulaska Srbije u EU, nego se čuvajte Sanadera." Sanader je tada još bio na vlasti, a uskoro zatim dao je ostavku. Slučaj je mnogo jednostavniji, nego što g.Aralica piše.

VL
RS
rasta sev
20:17 12.11.2014.

Čini mi se da je dr ivo još u austriji teško obolio ali o njemu nitko nije brigu vodio i onda je takav bolestan stigao u hrvatsku i na njegovu nesreću postao predsjednik hdz-a i premijer, bolest je eskalirala i i eto stigao do remetinca.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.