Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica Vlade
Povratak na članak

Milanović napao Bandića: Zagreb to ne zna, neće ili ne želi riješiti!

– Kaj? Što – izletjelo je premijeru Milanoviću tijekom sjednice, što je nasmijalo potpredsjednicu Vlade Vesnu Pusić.

Komentari 39

Avatar tituš
tituš
08:52 05.06.2014.

Čuje se da su se pederi i lezbijke također pridružili ovoj Odluci, pa će sve ono što su nakanili potrošiti za orgije u Džardinu u Splitu, uplatiti za kupnju stočne hrane i tako pokazati svoju humanost, a ne ponos!

VL
DU
Deleted user
09:42 05.06.2014.

A koliko bi se ljudima na poplavljenim područjima tek moglo pomoći s 270 mil. kuna koliko je Vlada početkom ove godine ulupala u kupnju luksuznih automobila?

VL
Avatar Viking1
Viking1
10:34 05.06.2014.

Aleksandar Vučić, petak 16.svibnja og.: „Imamo katastrofalno kataklizmičnu situaciju u Obrenovcu i vrlo tešku u svim drugim delovima Srbije. Ono što nam predstoji još je gore od onoga što smo imali….Nikoliću, Šabac ćemo da branimo 'po svaku cenu', sad ćuu reći na koji način ….da idemo u Šabac i da pokušamo da odbranimo Šabac. To će možda da znači, (generale) Dikoviću, da primenjujemo RATNE MERE, da vodu puštamo NA JEDNU DRUGU STRANU, o čemu ćemo kasnije nasamo da razgovaramo.“ Jeli se itko iz hrvatske vlade, premijer, ministrica vanjskih poslova-Pusićka, ministar Ostojić iz MUP-a ili predsjednik države, upitao(ili, upitao Vučića?) što znači pojam tajnovitih 'ratnih mera' nasamo dogovorenih, valjda, u četiri oka između srbijanskog premijera Aleksandra Vučića i načelnika generalštaba vojske Srbije, generala Ljubiše Dikovića? Koja je to druga strana gdje će/je Srbija nekontrolirano 'pušta-ti/la vodu'? Naime, voda se može 'puštati na jednu drugu stranu' jedino tako da se, primjerice diverzantskom akcijom, minira/poruši nasip koji od podivljale Save štiti takozvanu Republiku Srpsku pa da onda Sava poplavi Dodikovu Semberiju a to je teško povjerovati…obzirom na bratske odnose Vučića i Dodika. Ili, da se najavljenim 'ratnim merama' minira/poruši nasip kod Rajevog sela čime bi se višak savske vode 'isporučio' Hrvatskoj? Bilo kako bilo jedno je evidentno: Hrvatska je tu 'isporuku' i zaprimila a naša gospođa EU-ministarka umjesto da od Vučića traži barem objašnjenje za prijeteće riječi, bavi se zaprašivanjem kontra komaraca, u 'vascelom regionu'!

VL
Avatar tajar
tajar
11:04 05.06.2014.

Emirati dali lovu koja nije uvjetovana podizanjem džamija? Baš čudno!

VL
Avatar Carrera
Carrera
13:23 05.06.2014.

ma uopće više nema dileme, treba maknuti ovu beskorisnu vladu što prije i raspisati prijevremene izbore

VL
19
1995josip
10:38 05.06.2014.

Da ste imali sluha završiti autocestu Zagreb - Sisak u SMŽ bi i gospodarstvo i ulaganja poduzetnika bila puno veća , ovako ste ostavili Sisak i SMŽ kao jednu crnu rupu , ako je nešto započeto to treba i završitiršiti ! Iskreno se nadam da HDZ bude imao više sluha za razvoj SMŽ i grada Siska . Budemo vas još malo istrpili dok HDZ ne dođe na vlast , jer oni misle i na sirotinju ..

VL
LA
larala
13:28 05.06.2014.

o cemu ovaj milanovic prica? to što bandic ne želi poput njega silom otimati narodu zemljišta za ništa, zato se ovaj besramno usuđuje prozivati ga.... autocesta zagreb-sisak ce se naplacivati po cijenama koje odluci vlada u ,cemu je onda milanovicuu problem da vlasniku plati cijenu zemljišta koju on traži? odakle pravo politicarima da prisiljavaju narod da ga se iskorištava?

VL
Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
12:08 05.06.2014.

Kapa dolje Makedoniji. Naravno i Emiratima, makar sumnjam da bi Emirati poslali i jedan cent da nisu većina stanovništa u Gunji muslimani. No u svakom slučaju, to su stanovnici naše države, pa je sva pomoć dobrodošla.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
10:15 05.06.2014.

...stop stihijskim prodajama, privatizacijama, monetizacijama, pretvorbama, predstečajnim nagodbama, outsourcing-ima, netransparentnim zakupima ... trebamo radna mjesta i proizvodnju... mi volimo raditi... mi želimo raditi... mi želimo biti plaćeni za svoj rad... mi želimo imati zaposlene čistačice, kuharice i domare...

VL
ZA
zahira45
13:01 05.06.2014.

Hvala svima na pomoći.

VL
Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
16:19 05.06.2014.

E moj Kotromanovicu, i treba da se mrziš jer si prije dvije godine slušao Koprivnjaka i sad kad je ztc na koljenima i pod istragama policije i nezakonitih radnji tebi je žao. E i meni je zao što sam morao napustiti ztc ali dobro. Pozdrav svima u ztc iz EU.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:23 05.06.2014.

Zoka šalje tetu Mrak-Taritaš. Be afraid, be very afraid.

VL
SV
sveznamdrugi
11:35 05.06.2014.

Mrzi sam sebe. Mrzi se druže imaš i razloga

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
10:37 05.06.2014.

Pitanje 7: Koje kvalifikacije treba imati onaj koji se javlja za upravljanje nekom ustanovom ili je ministar ili je njegov pomoćnik... ili je....? Treba li navedeni kandidat predstaviti svoj plan i program rada? Tko bi trebao evaluirati isti? Na kojii rok bi se trebala postavljati uprava u pojedinim ustanovama? Kada će se nagrađivati uspješno vođenje i upravljanje? Treba li onoga tko uspješno vodi neki sustav ostaviti da isti vodi sve dok je uspješan? Na koji način evaluirati uspješnost? Trebali se omogućiti provođenje i realizacija pojedinih projekata (srednjoročni i dugoročni projekti)? Kada će se prestati imenovati voditelji ustanova na osnovi političke pripadnosti te da osnovi kriterij postane stručnost, sposobnost, plan i program?

VL
AL
Alkaloid
11:51 05.06.2014.

5,3 milijuna u džep todoriću i pipuniću -.............. vidite kako nekome i poplava može biti brat isto kao i rat

VL
BS
bstrabi2
11:22 05.06.2014.

Milanović.Pusti Bandića namiru.Imaš puno smeća u koaliciji.I to rješi.Bandić svoje rešava.Pa Bandić nije Linić.On ti odavno nije verovao.Što se tiće Pusićke.Trebajoj se skinut imunitet.Jer za Remetinac trebaju kuharicu....

VL
LU
ludvig9889
15:04 05.06.2014.

Jao Milanoviću pa vidiš da su svi protiv tebe odstupi i riješi nas muka. Uvijek kriviš druge za svoje ne znanje. Što se tiče dodjele novca za poplavljena područja molimo preusmjerite sav nova koji ide na vladinim udrugama ka poplavljenim i ugroženim područjima, sramota je da onoliko ogromne novce dobivaju pojedine udruge kao što su Iskorak i slični njima.

VL
SL
_Slavonac_
12:59 05.06.2014.

vi niste u stanju nista dobro napravit...samo se nadam da vasa nesposobnost nece doci do izrazaju u ovoj situaciji

VL
TA
tamanitelj
15:27 05.06.2014.

Milanoviću ostavi se Bandića on je za tebe Doktor nauka a ti si jedan nesposobni muljator kako je reka o Linić , sada i vjerujem Liniću mada mu nisam nikad ranije

VL
M3
Miške 3
14:59 05.06.2014.

A koliku je pomoć dao Todorić, koji je Belje dobio za 1 kunu( vlada Sanadera a i J.Kosor "oprostili" mu dug državi= zadužili državu)? On će sada i prodavati tamo.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.