Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stradali vojnici

Samoubilački napad u Siriji: Najmanje 50 poginulih

'Members of the free Syrian Army use a catapult to launch a homemade bomb during clashes with pro-government soldiers in the city of Aleppo, October, 15, 2012. REUTERS/Asmaa Waguih (SYRIA - Tags: POLI
Reuters/PIXSELL
05.11.2012.
u 15:25

Bomba je eksplodirala ispred državne agencije za razvoj u selu Ziyara u provinciji Hama u središnjoj Siriji

Najmanje 50 vojnika poginulo je u samoubilačkom napadu u selu Ziyara u provinciji Hama u središnjoj Siriji, javlja BBC. Bomba je eksplodirala ispred državne agencije za razvoj.

U međuvremenu, u Kataru je sirijsko nacionalno vijeće proširilo članstvo na više od 400 članova, a pridružili su im se članovi oporbenih aktivističkih grupa.

U petak će vijeće razmotriti prijedlog SAD-a da osnuju novu grupu od 50 članova koja će predstavljati glavnu oporbenu frakciju, a u njoj će biti i vojni zapovjednici i članovi lokalnih vijeća koji djeluju unutar Sirije.

>> Kurdi prelaze Assadu jer ne podnose islamističke pobunjenike

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar nekakav
nekakav
15:50 05.11.2012.

hehe, bez osude tzv. međunarodne zajednice... a, pa nisu stradali oni koji su trebali. sad treba ova krvoločna zajednica pozvati još jednom na odlazak aktualnog predsjednika. jer su ti ljudi poginuli radi.. njega! neće otići s vlasti, na koju je izabran po zakonima svoje zemlje! kakav je to čovjek?! zamisltie da netko iz svijeta zatraži da naš voljeni predsjenik, pravednik među narodima, mora otiući s vlasti, na koj use tako lijepo privikao?! kako ih nije sramota to tražiti! od njega, demokratski izabranog vođe svojeg milog naroda... strašno. u takvoj je sad poziciji ovaj nesretni sirijac, čiju se ženu pred nepune 3 godine predstavljali u svijetu ti isti zapadni mediji kao princezu, narodnu ženu, koja promiče prava žena u ostatku muslimanskog svijeta.. recimo, u kataru, kuvajtu, s arabiji. tamo su žene u rangu životinja.

RE
@rea
19:18 05.11.2012.

A propos, ovo je kraj Sirije. "Za kim zvona zvone", rekao bi Hemingvej.

JA
jajan
15:40 05.11.2012.

Ovi "samoubojice" mora da su dresirani i drogirani od strane tajnih protunarodnih službi da budu "žive bombe"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije