Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALIBOR PAUS

Samo za rušenje HDZ-a ne može se dobiti šira podrška birača. Oni žele europski standard

14.08.2023.
u 18:03

PREDSJEDNIK Istarskog demokratskog sabora o šansama na izborima 2024., decentralizaciji zemlje, vlasti, oporbi, predsjedniku...

Komentara 9

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
19:24 14.08.2023.

koliko nebitni likovi na račun HDZ-a dobivaju pažnje i medijskog prostora najbolji primjer je u Splitu. No name lik punio je medije pljucajući po hdz-a, danas skoro već 3 godine vodi grad i sada svi vide da je hdz bio mila majka za njega i njegovu ekipu. A posljednjih dana šta izlazi u medijima skinulo je i posljednju masku sa lica takvih tipova

DI
DinkoD
20:04 14.08.2023.

HDZ je Istri više dao nego ijedan premijer... Treba malo zahvalan bit

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
19:05 14.08.2023.

IDS je zapravo "pravi" HDZ. Odnosno HDZ kakvi ga lijevi mediji i lijeva oporba predstavlja. Daleko od toga da branim HDZ ali IDS je nivou jedne županije postigao nivo korupcije koji HDZ nikad nije na nivou države. U Istri kafići plaćaju reket IDS-u. Tamo ne možeš pokrenut nikakav posao da IDS ne dobije dio. I oni bi ostatku Hrvatske propovijedali. Istra 25 godina stoji na mjestu zahvaljujući IDS-u. Županija koja rata nije vidjela, koja graniči sa Slovenijom, Italijom i Austrijom defacto. U kojoj je turizam radio i za vrijeme rata, koja se hvali da je nešto posebno, a i Rijeka će ih prestići. Takva županija bi trebala biti blizu razine Zagreba, a ne da su nešto bolji od državnog prosjeka. I Rijeka i Dubrovnik će ih prestići vrlo brzo. Dosta mi je tih pikzibnera koji mlate praznu slamu. A kao zaboravili smo da je IDS ukrao 4,5 milijarde kuna iz Uljanika na ime jamstava prije par godina. To je brzo otišlo pod tepih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije