Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGAŠENI SU MLADI ŽIVOTI
Povratak na članak

Krešimir Škara jedini je izronio: Spasilo ga je zadnje sjedište

Škaru je vjerojatno spasilo to što je sjedio na zadnjem sjedištu.

Komentari 3

IG
igorl
11:32 06.05.2020.

Ma spasila ga je luda sreca. Muka mi je kad citam ovo. Prisjetim se jednog poznanika koji je takodjer vozio bijesne aute sa 19 godina. Samo sam se jednom s njim vozio, upali smo u skare dva puta i igrali se "kukavice" s tramvajem. Nakon toga vise nikad s njim u auto. Omotao se oko stupa javne rasvjete nedugo zatim na Cmroku. 3 godine operacija, srafljenja, sastavljanja. Napokon se oporavio - sta mu roditelji kupe - jos snazniji auto i eto ga - opet divlja. Iskreno - zakljucio sam da ga zele ubiti. Prvi put im nije uspjelo, mozda je bio preslab auto... tko bi znao. Ljudi nisu cisti u glavi ponekad.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
13:17 06.05.2020.

ne želim poticati prolazak kroz crveno, niti vožnju pod alkoholom kao ni jedan drugi prekršaj ali shvatite da vas ubija samo BRZINA...

VL
MO
modovisisajteMaraschino
10:08 06.05.2020.

kakve to veze ima gdje je sjedio? čisti trenutak sreće da nije zadobio smrtonosnu ozljedu. princezi Diani nije pomoglo zadnje sjedište

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.