Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snašli se!

Sakrivali se pred silama zakona: Ostavljali drogu u zakopanim posudama diljem Srbije za svoje mušterije

Foto: MUP Srbija
1/4
15.10.2020.
u 11:58

Osim narkotika, srpska policija zaplijenila je i oko 28 tisuća eura.

Kreativnost se cijeni u većini poslova, međutim posebno je važna i u kriminalnom miljeu. Svaki malo drugačiji način kako pred snagama zakona sakriti narkotike uvijek dobro dođe. No, ne može ni to potrajati baš kao što je to pokazala nedavna policijska akcija u Beogradu u kojoj je pala osmeročlana kriminalna skupina. 

Oni su ostavljali drogu na obilježenim mjestima u staklenim i plastičnim posudama, koju bi potom kupci uzimali i ostavljali novac, piše Blic. 

U policijskoj akciji pronađeno je 14 kilograma amfetamina, oko 1,7 kilograma heroina, manju količinu kokaina i oko tri kilograma smjese za miješanje. Osim narkotika, srpska policija zaplijenila je i oko 28 tisuća eura. 

Osam osumnjičenih privedeno je te očekuje da će biti kazneno prijavljeni. 

Komentara 1

IB
istinaaa___boliii
15:36 15.10.2020.

Snadji se druze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije