Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSIMO POZADINU

Šahovska bitka u Vladi: Tko se od ministara našao na meti Plenkovića? 'Pred HDZ-om je neviđeni izazov'

10.04.2022.
u 09:30

Najgore bi bilo imenovanje ljudi koje u stranci zovu "invazivnom vrstom", onih čiji motivi nisu vezani uz politiku, već se svode isključivo na ispunjavanje kratkoročnih osobnih ciljeva, smatraju u HDZ-u.

Komentara 49

Avatar kenshi
kenshi
10:03 10.04.2022.

U Hrvatskoj Vladi ima samo jednog ministra a to je Andrej Plenković.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
09:38 10.04.2022.

Genijalni um Plenkija uvodi Hrvatsku u tisućljeće prosperiteta i bogatstva!

DU
Deleted user
10:02 10.04.2022.

Od završetka domovinskog rata pa do sada nagledali smo se sastavljanja vlada i obečanja o boljoj budučnosti . Sve se je završavalo na bavljenju samim sobom i smjenom večinom ministara koji su bili korumpirani i koketirali s kriminalom.Tu i tamomo pokoja optimistička izjava o boljoj budučnosti a produkt svega je sve jaće siromaštvo i jaće raslojavanje društva.Dokaz je da u Hrvatskoj jedino funkcionira turizam i strani trgovački lanci koji nisu doprinjeli boljitku društva nego samo izvlačenju novca kroz prodaju uvoznog škarta.To je sve što se je stvorilo u 30 godina samostalnosti bez veće industrijalizacije i stvaranju novoga.Po ovome kako Plenković mjenja ministre,od lošeg prema goremu,samo je dokaz da je Plenkovič nesposoban voditi vladu.Očito nam slijedi još veći odlazak mladih i školovanih .Vrijeme je za novu tehničku vladu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?