Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA KONGRES
Povratak na članak

SAD-u se dogodila 'balkanizacija': Je li Bidenova vizija Amerike zauvijek srušena?

Trumpova je rulja, po njegovu nalogu, pregazila i opustošila dvorane i vijećnice, ružne slike podsjetile su na Beograd, Podgoricu, Skoplje...

Komentari 69

LA
Lažnipovjesničar
19:42 07.01.2021.

Gospodine autore članka palac dole👎👎 za dvostruka mjerila objektivnosti koja polako ulaze u psihološku lobotomiju. Koji ste vi carevi bez krune. Zar još ne shvačate da vas narod sve više prezire u vašim lažima.😎

VL
LU
Lukeruk
19:42 07.01.2021.

One kmice kaj su divljali prije par mjeseci se nemre ni ruljom nazvat, to je čopor

VL
Samo_Činjenice
20:07 07.01.2021.

Nije rulja nego prosvjednici, trump nije dao nalog da se opustoše prostorije-ovo je već ozbiljno širenje laži kažnjivo zakonom, snimke pokazuju da je policija pustila prosvjednike, jednu prosvjednicu je policajac ubio, nije bila crnkinja pa nikog nije briga, biden nije osuđivao BLM/antifa palez, pljacku i nadilje mjesecima stoga se citatelji pitaju o kakvoj to Bidenovoj americi pricate

VL
IN
Indy500
20:01 07.01.2021.

Nema šanse za pomirbe tamo. Kako da bude kad demokrati nazivaju glasače Trumpa, tj. pola amerike žalosnim i glupim. Svi koji ne misle kao oni su za njih budale. Amerika ide ka raspadu, kao i EU. Učite kineski!

VL
LI
Lionking
20:16 07.01.2021.

Ove ljude zovete ruljom, a one idi.ote što već četiri godine prave nerede po Americi nakon što prodilaju ili prosnufaju sve, njih nazivate demokratima??? I zato mi dajete crvene kartone? Ne smije se ni riječ gurnuti kontra vaših nalogodavaca, je li?

VL
ST
stefj
19:57 07.01.2021.

Hm, upad u kongres je Balkanizacija, a pljačke, paljenje automobila i divljanje po ulicama je progresivna demokracija... Interesantno...

VL
Avatar Observer
Observer
19:39 07.01.2021.

Gdje god antife imaju prste , dogodi se balkanizacija.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
19:33 07.01.2021.

Nije to nikakva rulja novinaru.To je narod nisi napisao kad su Bidenove pristase palile i pljackale pravile nered godinu dana.To su sve Americke vrjednosti.Ovdje usporeduju u Rusiji kazu ko u Kirgiziji prije mjesec dana. Sta kazu domaci Amerikanci prava demokracija.Nemama moja dva prijatelja Cepige i Masona pobjegli u rupu i djele minuse.A kako bi bili sretni da se dogada sve to u rusiji. Nisam vas tako ucio. Pisao sam o tome vec davno tamo nema demokracije.

VL
AT
atlantisind
20:23 07.01.2021.

Tramp je najvjerovatnije pokraden i kakva je to demokracija u kojoj vlada policiska drzava koja ubija kada se kome digne ona stvar.

VL
DU
Deleted user
19:49 07.01.2021.

ovo je pocetak politicki vrlo nestabilne godine koja ce zavrsiti financijskim krahom u 2022 iz jednostavnog razloga sto konzervativni demokrati nece ispuniti zelje ''progresivnih'' tako da ce ubrzo doci do vrlo ozbiljne podijele medu demokratima

VL
ZN
znam
20:05 07.01.2021.

Ako se izborima moze nesto promijeniti, glasanje nam ne bi bilo dozvoljeno. Svijetom vlada tehnokracija.

VL
Avatar Belski
Belski
20:20 07.01.2021.

A Ukrajina je bila ... ča? A to ča se dela va Belorusiji je ... ča? Upeljavanje demokracije? Ma*er vam vašu ...!

VL
LA
Lažnipovjesničar
19:45 07.01.2021.

To je kraj koruptivne Republikanske stranke ali početak nove suverene.🇺🇸🇺🇸🇺🇸

VL
DC
DC
20:28 07.01.2021.

Glasanje postom je uzrok... ovo su samo posljedice i poruka politicarima da Predsjednik mora biti izabran izborom stvarnih glasaca, a ne tisucama odstampanih papirica bez potpisa i adresa.

VL
Avatar Upitnik30
Upitnik30
19:51 07.01.2021.

Kakav naslov.. 🙄 Dogodila se balkanizacija.. nije ni čudo što svatko misli da može sr.t po nama kada naši pojedinci smatraju kako držimo veto na nemire i pi.darije.. Da se Americi možda nije dogodila Francuska revolucija, ili talijanska ili njemačka?? Sve vam je fino i friško! Gorivo, manjine, korona... Ali to nemate tri čiste napisati, je li?

VL
ER
Eric388
20:17 07.01.2021.

Kada vam netko želi oduzeti prava, onda ih morate štititi pod svaku cijenu. Štitili su ih Amerikanci 1776. g. kada su doslovno klali Britanske vojnike i stražu po šatorima kako bi osigurali svoju slobodu, prava i osnovali svoju slobondu državu. Isto smo radili i mi 1991.-1995. g. Samo što je njihov Ustav po meni puno bolji od našeg i daje puno više prava pojednicu. Ovi ljudi se jednotavno brane od slocijalizma i politika koje tu držvau uništavaju još od kraja 2. svjetkog. rata. I još više umatrag.

VL
TO
tobija
20:38 07.01.2021.

kada su ljevičari razbijali, pljačkali, blokirali kompletne gradske četvrti sve je bilook. kako su novinari su bili kao bube. kako vas nije sram. ovo je tek početak jer tek pod starkeljom če lijevo ludilo progredirati.

VL
Avatar dzambo
dzambo
19:43 07.01.2021.

''Filozofi'' ovdje ''nekopcaju'' jednostavnu stvar a to je da ovi sa druge strane samo zele da se zakon primjenjuje JEDNAKO za bilo koga, a to znaci kad oni ''pale,kradu,ruse.'' onda im isto slijedi ko ovima danas ALI to nije bija slucaj....i kad su se pojavili milioni i milioni onih balota trazilo se samo da se pogledaju ''iznutra'' sta je napisano,potpisano,adresu,datum slanja...ali druga strana samo je pristala na jedno te isto prebrojavanje tih balota BEZ gledanja sta je na tim balotima jedan po jedan i da je zakon promjenjen samo par dana prije izbora mada ''domace'' vlasti nisu imale ovlasti da tak ''duboko'' promjene zakon za izbore kad su u pitanju baloti kad se salju postom....i nakon svega sta se desavalo sa ''ljeve'' strane oni se danas ''cudo'' sto su mnogi reagirali ovako kao danas...a od prvog dana Trumpovog mandata prvo su ''izmislili'' one Ruse, pa napad lazni na one Sudije, pa onda Ukrajina dosla na red gdje su ''peto koljeno'' svjedoci svjedocili da su culi sta su culi al kad su trebali pred glavnim sudom se zakleti e onda nisu smjeli svjedociti to, pa onda uzivo na TV citava Amerika je vidjela senatore i kongresmene sa ''ljevice'' kako pozivaju svoje glasace da protestuju svaki dan svim onima koji su za Trumpa....ma moga bi nabrajati jos ''zilion'' cinjenica sto su ''ljevi'' zaboravili za ove 4 god. sta su radili i danas se opet kazem cude...i na kraju to je nista sta se desilo danas prema onome sta se desavalo 4 god. u medijima lazi i u gradovima Amerike.

VL
GO
goli.otok_forever
20:13 07.01.2021.

Trumpova je rulja, po njegovu nalogu, pregazila i opustošila dvorane i vijećnice, ružne slike podsjetile su na Ukrajinu, Hong-Kong, Venecuelu, Bjelorusiju... događa se narod. Narod hoće demokraciju. Treba narodu pomoći novčano i politički poduprijeti a državni aparat staviti pod sankcije. Jel to tako nekako ide?

VL
SI
sisavac
22:45 07.01.2021.

4 godine lažnog optuživanja i blokiranja trumpa... 4 godine ignoriranja i baniranja trumpa od strane društvenih mreža. 4 godina ignoriranja bidenovih veza s ukrajincima, kinezima, a favoriziranje nikad dokazanih trumpovih veza sa rusima. Znate što su dokazi?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.