Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljedice incidenta
Povratak na članak

SAD priznao dio odgovornosti za napad na pakistansku vojsku

Američko ministarstvo obrane izrazilo je sućut pakistanskom narodu, vladi i obiteljima ubijenih i ranjenih vojnika.

Komentari 7

OD
oltar domovine
17:18 22.12.2011.

Odgovorni general Americke vojske treba ici odmah na sud u Hag jer ovo je zlocin!

VL
Avatar Torento
Torento
19:38 22.12.2011.

Dečki su se zanjeli.

VL
Avatar Torento
Torento
19:39 22.12.2011.

Pa nekom glavu raznjeli.

VL
OB
-obrisani-
21:13 22.12.2011.

Moze njima biti zao ali oni su izgubili jednog saveznika,sada je njihov rat u Afghanistanu jos skuplji a pogotovo je Iran stekao novog saveznika,bas su glupi ovi u Pentagonu,pa upropastise si ekonomiju zbog vojske

VL
AA
aabbcc
22:28 22.12.2011.

. Ako jos zelite zivjeti kao amerikanci ! Sa povecanjem od 28 %, 1,6 MILIJUNA u Americi djece zivi kao beskucnici i stanuje u parkovima na ulici, autima ....itd....i zato ne ocekujte pomoc od ovakvih, Amerikanaca.

VL
OR
orisis
06:47 23.12.2011.

Pakistanska vlada ima dvije politike :unutrashnja koja podupire Talibane jer i njezini birachi dolaze iz slichnog ideololoshkog miljea i vanjska politika koja ne mozhe rechi ne americhkoj pomochi u oruzhju(amerikanci su im oprostili 1 bilion dolara duga) i novcu.S jednene strane uzimaju novac a s druge skrivaju Ben Ladena ,pomazhu Talibane....Mislim da je ova \"nezgoda bila \"mala kazna\" za za ovakvu politiku...Pakistanci bi trebali trebali trazhiti reparaciju a ne zadovoljiti se izvinjavanjem...

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:34 23.12.2011.

oni su izgubili jedinog saveznika, ne jednog... ode usa u tri kile banana... sssr je propao radi suludog trošenja na oružje. zar ovi misle da će izbjeći istu sudbinu?! usa ekonomija je bazirana na sve manjoj proizvodnji dobara, a sve više na uslugama. a kome trebaju njihove usluge? i što su njihove usluge?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.