Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Imamo brojne opcije'
Povratak na članak

SAD poručuje Sj. Koreji: Na svaku prijetnju stići će snažan vojni odgovor

"Jasno smo rekli da smo kadri braniti nas i naše saveznike, Južnu Koreju i Japan", rekao je američki ministar obrane Jim Mattis

Komentari 28

Avatar Proleter
Proleter
00:48 04.09.2017.

Izraelsko-američki koljači spaljeni - Deir ez Zor oslobođen. Velika pobjeda slobodnog svijeta :)

VL
MA
Marcone
00:44 04.09.2017.

Dom za vješanje spremni!

VL
EP
Elio Pisak te razveselio
22:43 05.09.2017.

Uf kako hrabro vozi taj Kimi Raikkonen. Hehe mislim Kim. Plišani medo prca amere.

VL
Avatar Naravno
Naravno
17:01 05.09.2017.

Diletantu sa mozgom zrna graška . Severna Koreja ne preti nego upozorava . Vi ste na njenoj granici a ne oni vašoj.

VL
NV
NV
23:09 03.09.2017.

Čekaju savet nato Kolindice.

VL
Avatar Foton
Foton
16:30 04.09.2017.

Glavna nada je da Kinezi pritisnu Kima da odustane od prijetnji Americi. Jer Trump pocinje pretiti Kini da ce obustviti trgovinu s njima. A obzirom da je ta trgovina nekih 600 milijardi godisnje, taj prekid bi bacio Kinu u ogromne ekonomske i politicke probleme. Procijene su da bi preko 100 miliona Kineza ostalo bez posla, dakle stvorila bi se ogromna armija osiromasenih i bijesnih radnika, a to kineska vlada sigurno ne želi.

VL
Avatar Foton
Foton
16:24 04.09.2017.

Ovo postaje ozbiljno. Pitanje je da li unistiti Sjevernu Koreju uz znatne juznokorejske i japanske zrtve, ili cekati da Kim moze dohvatiti Usa, pa onda Amerikanci imaju par desetaka miliona mrtvih. Ja mislim da se Kimu slabo pise.

VL
DU
Deleted user
06:37 04.09.2017.

Kim želi južnu koreju... To mu je krajnji cilj...zato će ga bombarirati... pitanje samo vremena.

VL
PI
Pikador
00:04 04.09.2017.

Ponovno se vodi politika laži !!!! Kim se karikira kao da je lud a isto se čini i sa Trumpom, a da bi Pentagon imao čiste ruke za novi možda i svjetski rat. Lažno se pretjerava kao Kim je ludii debeljko, a Trump razmaženi osobenjak milijarder. No realno predsjednik Kim je diplomirani inžinjer školovan u Švicarskoj, gdje se diplome ne mogu kupiti i uspješno vodi svoju zemlju i narod ga prema čak i američkim propagandnim umotvorinama podržava, ali kao umjetno i prisilno. Druga je istina da USA drži najstrožu ekonomsku blokadu od koje pati narod Sjeverne Koreje više nego li od Kima. ++++++++++++ U politici je stvarnost debelo drukčija od propagande. USA je zapravo u velikoj konkurenciji od Južne Koreje i sada je kao brani od Sjeverne. Zapravo ratom bi se Trump rješio Južne Koreje, tako da je gurne u bratoubilački rat, a na ratu još i zaradio. Pažljivo pratim sve izjave predsjednika Kima i on se nikad nije prijetio, već suprotno samo kaže, ako ga se napadne da će se braniti svim sredstvima ( a što bi drugo i mogao ). Zapravo vuk (Trump) upozorava janje (Kima) „ ej ti janje ne muti mi vodu dole nizvodno. Janje kaže pa ja sam nizvodno i nemogu da ti mutim vodu. Vuk će na to „Janje ti si još i bezobrazno! treba da te pojedem. Trump tada odobri bombardiranje Iraka, Sirije, Seula ili S.Koreje, koda on zna što ionako je samo glumac u vučjoj koži. Sapienti sat.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
03:58 04.09.2017.

Nece oni u rat oni ce samo zavaditi Koreje I Japan. Gledam neku emisiju u Americi Honda,Toyota, Kia,Hyundai preplavili ceste. Amerikanci trose silne milijarde na japanske I korejske automobile koji su puno bolji od americkih raga , plus elektronika. Zato Njemci traze spas, znaju da ce I oni doc na red..

VL
BR
Brontops
23:16 03.09.2017.

Javljas se iz Vrapca?

VL
MX
Mister X
23:27 03.09.2017.

SAD poručuje Sj. Koreji: koja je izjavila "Na svaki napad " S. Koreje čeda odgovoriti snažno ; jle ovo a sada i Ameika tvrdi da če stići će snažan vojni odgovor ako im S. Koreja zaprijeti ... Svjesni da sua su izgladnjela (snkcionirana ) sirotinja sretna da ih nitko ne dira ne napada bez veze i razloga.u njihovoj domovini ... Kao prije 65 godina kad su milijuni iginuli bili tamo ...

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
23:55 03.09.2017.

^^ Vijeće sigurnosti će se hitno sastati u ponedjeljak ujutro. Sjedinjene Države, Velika Britanija, Francuska, Japan i Južna Koreja su tražili održavanje sastanka u 10 sati po lokalnom vremenu, objavilo je američko veleposlanstvo pri UN-u.^^ - A sta u Vijecu sigurnosti ne sjede Rusija i Kina, a stoko?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.