Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Sad je posve jasno: HDZ je talac Andreja Plenkovića

To što je Bernardić na listu stavio i one koji su ga žestoko kritizirali, čak i one koji su potpisivali peticiju protiv njega, te što ih je pametno na listi razmjestio, na koncu je itekako nagrađeno. To što je Plenković na listu stavio samo svoje pobočnike i poslušnike koji nemaju veliki rejting niti u vlastitoj stranci, a u široj javnosti su posvemašnja nepoznanica, na koncu je kažnjeno.

Komentari 77

Avatar abakus
abakus
11:29 30.05.2019.

Odbijanje građanskih referenduma suludim pričama o nečitkim potpisima ukidanje je demokracije i uvođenje diktature - i to Plenkovićeve. Koaliranje s HNS-om, strankom od koje se svakom normalnom čovjeku diže kosa na glavi bilo je nešto najodvratnije što sam ikad u politici vidio. Imenovanje one Divjakice za ministricu resora koji odlučuje o budućnosti djece u Hrvatskoj - dno dna. Prihvaćanje Istanbulske i uvođenje rodne ideologije protiv volje građana - nečuven je čin samovolje i bezbraštine. Ukratko, cijela Plenkovićeva "vladavina" obilježena je NEPOŠTOVANJEM VOLJE BIRAČA, otvorenim preziranjem birača i svođenjem ne samo birača nego i stranke na one od kojih samo očekuje da poslušno dignu ruku za ono što je on - Plenković- odlučio provesti. Plus toga svoj osobni interes i interese velikih igrača iz EU otvoreno je stavio ispred interesa Hrvatske i njezinih građana. Takvo ponašanje birači su stoga kaznili. I kaznit će još i više, ne samo njega nego i cijelu tu klimoglavačku, licemjernu, prijetvornu, gadnu hdz strukturu. Fuj!

VL
MP
matea.pavicevic
10:28 30.05.2019.

Izbori za EU parlament i naš parlament ne mogu se uspoređivati, prvo ljudi nisu uopće za ove izbore zainteresirani jer se vode parolom "što ja imam od tog da oni gore sjede u Bruxellesu", drugo HDZ je stranka desnog centra, a ne ekstremne desnice i ne treba miješati kruške i jabuke

VL
LO
lokt1
10:32 30.05.2019.

Hvala bogu da se svjesno odrekao onih koji ne dijele jednako političko mišljenje? Pa koji je onda smisao? AJmo se svi trpit tak da imamo koristi od toga...ne vi ste vrh, čak i kad netko principijelno drži do svojih načela naći ćete zamjekru.

VL
LU
LUSTRACIJA
11:05 30.05.2019.

SDP i HDZ su mentalno potpuno isti sklop komunisticko-lopovskog razmisljanja gdje se politika dozivljava kao sredstvo bogacenja na sve moguce nacine.....donose se nakaradni zakoni koji sluze samo da se odabrani tajkuni koji su u milosti politike obogate na stetu narodaa i drzave......drzavna imovina se slijeva u privatne dzepove , narod se cijedi do iznempoglosti .....uzasno je gledati dokle su stotine tisuca obitelji dovedene......SDP-HDZ mora nestati s politicke pozornice u Hrvata.......ne ucinimo li to narod ce se iseliti po coijelom svijetu ....dozivjet cemo egzodus i unistit cemo drzavu

VL
Avatar Jopa
Jopa
11:03 30.05.2019.

HDZ ne bi bio talac da mu to oni u vrhu nisu dozvolili, kao što su mu držali ljestve za usvajanje marakeša i instanbulske.. sutra će uvesti tzv gay brak i uvjeravat će da je to sasvim normalno a demokršćani iz vrha će i to podržati...

VL
Avatar darkkati
darkkati
11:38 30.05.2019.

hdz-e je vriti

VL
SU
sunce12345
11:10 30.05.2019.

Nije sam stranka Hdz talac jednog čovjeka nego cijela RH. Jer da je hdz na nivou Orbana ili Poljske sada bi realno desnica imala suverenističku vlast u HR ...Ovako, Hr je u agonij, kojoj se ne vidi kraja....!

VL
BA
bakulušić
10:49 30.05.2019.

Plusevi i minusi stižu šleperima. Netko naivno misli da se glavna bitka bije na Portalu. Pa da je i tako, komšije bi rekle: - Kasno Marko na Kosovo stiže!

VL
HD
HDZSDP
13:09 30.05.2019.

Eh, da je Kuščević brojao glasove na ovim izborima gdje bi HDZ-u bio kraj. Ali narod (ipak) pamti neke stvari. Ako nas se 10% ne zna potpisati, to je otvorena i izravna uvreda. Za spas njihovih guzica. Pod "njihovih" mislim i na drugo krilo - SDP. To su sve isti lopovi. Živo im se fućka za državu, koju razaraju za svoje dobro. Velika koalicija će im biti zadnji očajnički pokušaj da odgode lustraciju i sve (dobro) što ide s tim.

VL
DU
Deleted user
12:33 30.05.2019.

A Hrvatska je talac HDZa

VL
SP
Spezispezi
15:35 30.05.2019.

Najnoviji biser iz Plenkijeva tabora, država će financirati sve udžbenike za školsku djecu osim udžbenika za vjeronauk. Eto kuda ide HDZ i Vlada. Na idućim izborima biti će sretni ako dobiju 10%

VL
DU
Deleted user
11:40 30.05.2019.

"Bernardić pobijedio je (pre)samouvjerenog Plenkovića - uz pomoć boginje sreće, ali i pameću te demokratičnošću i širokogrudnošću! " Kristiću Bernardić je ostvario dobar rezultat listom na koju ga je natjerala nužda (ta lista je u prvih 5-6 mjesta morala biti takva kava je bila) a ne pamet, širokogrudnost i demokratičnost uz to ga je pomazila enormna sreća (takva sreća u političkom smislu uvijek prethodi jednako velikoj nesreći dakako opet u političkom). Što se pak tiče Brkićeva ne sudjelovanja u izborima to se uvijek može gledati na dva načina: Da se jako angažirao Plenković bi danas tvrdio da je svojim angažmano škodio HDZ-u! Kako je Brkić je očito apstinirao Plenković ga optužuje za sabotiranje (ma slično se desilo s Bernardiće koji na listi nije ni bio e da ne bi škodio listi). Jedini čovjek kojeg se Plenković u ovom HDZ-u mora bojati je Brkić (nikakv Stier i nikav Kovač). Zato Brkić i ima cijeli niz optužbi na svoj račun (ne tvrdim da je nevin ali tvrdima da je dobar s Plekovićem da postupaka ne bi ni bio niti bi prljavština ikad isplivala).

VL
OK
okolo
11:27 30.05.2019.

svi vole andreja, malo tko za njeg glasa... ovi što bi kao uljudili hdz

VL
ER
Erick
13:53 30.05.2019.

Plenkovici Milanovic su dio onog famoznog "dream team" iz Brusela.

VL
GV
golub Vaso
12:39 30.05.2019.

hrstiću kako možeš pisati protiv dragog vođe plen ki 🌒

VL
DU
Deleted user
13:28 30.05.2019.

Kad god treba srušiti Voljenog vođu režimskim se novinarima "razbistri". Činjenice su pak drugačije, Hrvatska je talac HDZ-a!

VL
OK
Omladinac koji to nije
11:26 30.05.2019.

Drustva na Balkanu i propadaju radi poslusnika.

VL
TA
tanjaraf
13:30 30.05.2019.

Lako za to što je HDZ talac Plenkovica, problem je u tome što je Hrvatska postala talac. Njemu je mjesto premijera potrebno kao stavka u CV i zato samo postoji na tpj funkcoji bez ikakve ideje. A Hrvatskoj bi trebao pravi državnik.

VL
BA
bakulušić
13:30 30.05.2019.

Dakle, "crni galeb" je doletio iz Čavoglava u Lisinski a fine uši urbanih "antifašista" ne podnose njegov krik. Svi su se vratili na Iblerov trg, Bare je njihov "bijeli galeb".

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
14:00 30.05.2019.

Svi smo mi taoci sindikalista, plaće rastu, zatim PDV, posljedično ode cijela industrija na bubanj.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.