Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PLAN VELIKIH SILA
Povratak na članak

SAD i Rusija dogovorile plan za Siriju, u ponedjeljak počinje primirje

Primirje bi trebalo stupiti na snagu prvog dana muslimanskog praznika Kurban bajrama

Komentari 15

Avatar 123456
123456
12:25 10.09.2016.

U preambuli ovog dokumenta bi trebalo pisati kako je uništenje i Sirije i svih država Bliskog istoka počelo pljačkom nafte, zlata i svega ostalog, ubijanjem (samo u Iraku je ubijeno 200000 iračke djece prema priznanju Olbrajtice u TV emisiji) i paljenjem svih privrednih resursa, pa se sad evo milošću engleza i amera sve obustavlja budući se nema više kaj pokrasti. A valjda je i izrael polučil rezultate koje je htel - posvađati sve Arape i napuniti EU Muslimanima i sad budu imali mir jedno vrijeme i mogli budu Palestinu i dalje držati kao najveći konc-logor u povijesti čovječanstva! Bravo svi!!!

VL
DU
Deleted user
12:23 10.09.2016.

Bilo je vrijeme da USA prihvatiti demokratski izabranu vast u siriji i napraviti odmak od koljaca tj partnera .

VL
Avatar reference
reference
14:23 10.09.2016.

ovi uvijek dogovaraju primirje kad USra pacovi gube. kako nisu prije pet godina dogovarali primirje nego je bilo "Asad must go"

VL
DU
Deleted user
12:26 10.09.2016.

Da se Rusi nisu uključili u rat u Siriji, sada USA ne bi bila zainteresirana za primirje. Čekali bi da alkaida koju zapad podržava uništi Siriju kao što se dogodilo sa Libijom. Ovak sada kada su zapadni saveznici zapravo alkaida pred porazom USA traži primirje.

VL
MX
Mister X
09:51 10.09.2016.

Ovo je dobro teroristi i 50 različitih plemena u Sirija ratuje gine bori se Islamistička država Kurdi i tko sve ne . A primirje naprave Amerikanci i Rusi .. Oni su glavni koji se nisu držali primirja te bombali rajuaju dok su ovi dolje odavno izginuli i izgladnjeli i rastureni bili ... Ili ? O čem se tu radi ? Dvije zaraćene strane potpisuju primirje zar ne ?!

VL
VV
vaser vaga
14:52 10.09.2016.

pun sam optimizma... da ce ameri pokusati nad hebati ruse, najdulje do utorka, poslijepodne.

VL
Avatar EUJ-
EUJ-
12:38 10.09.2016.

Hvala Bogu da su SAD i Rusija uspjeli dogovoriti stvari jer ja sam kao domoljubni hrvat več sanjao da če se morati uključiti utjecajna i sposobna hrvatska nacionalna diplomacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.