Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiglo svih 151 zastupnika

Saborske klupe pune! Pogledajte tko je sve došao na današnju sjednicu

sabor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/25
03.12.2015.
u 11:25

Iako Sabor nije konstituiran, danas je sjednici prisustvovalo svih 151 saborskih zastupnika pa su tako saborske klupe bile pune, što je prizor koji se ne viđa često

Na Markovu trgu danas je održana konstituirajuća sjednica 8. saziva Hrvatskog sabora na kojoj Sabor ipak nije konstituiran budući da nije izabran njegov predsjednik. Zastupnik Mosta Robert Podolnjak odbio je kandidaturu jer ona nije rezultat političkog konsenzusa budući da ga je kandidiralo 55 zastupnika koalicije Hrvatska raste.

Iako Sabor nije konstituiran, danas je sjednici prisustvovalo svih 151 saborskih zastupnika pa su tako saborske klupe bile pune, što je prizor koji se ne viđa često.

Tko je sve prisustvovao sjednici, pogledajte u fotogaleriji.

>> Petrov: Pitajte HDZ zašto nisu podržali Podolnjaka

>> Robert Podolnjak odbio kandidaturu za predsjednika Sabora. 'Prihvatit ću je samo ako bude rezultat konsenzusa'

Komentara 23

Avatar navijač
navijač
12:50 03.12.2015.

Nekaže se bez veze nekom neradniku da "ima radne navike ko saborski zastupnik".

ĆA
ćaćaća
12:05 03.12.2015.

najmanje hrvata...

DU
Deleted user
12:28 03.12.2015.

Da, Sabor inače zjapi gotovo prazan, ali plaće dobivaju. I novi saziv će isto pa smo mi ovu fotku spremili za arhivu "vjerovali ili ne"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije