Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stožer za Vukovar:
Povratak na članak

Sabor izbjegava staviti raspravu o dvojezičnosti na dnevni red

Iz Stožera navode da je ta točka u proteklih 14 mjeseci pet puta bačena na kraj dnevnog reda

Komentari 12

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
08:45 25.11.2014.

Drugovi su za demokratiju, ali ne da svako radi šta oće. Ako je vojvoda Nikolić rekao da je Vukovar srpski grad a Josipović se nakon toga s njim žarko ljubio tri puta, pa ako je nakon toga i vojvoda Šešelj čestitao oslobođenje srpskog Vukovara i usput pohvalio svoje jarane Josipovića i Pusićku, kako bi onda moglo biti drukčije, nego da je Vukovar srpski grad i da u njemu mora biti ćirilice pod svaku cijenu?

VL
VE
vetlanda22
09:16 25.11.2014.

Jedina tema svih tema je kako izbjeći da djeca ne stoje u redovima za pučke kuhinje nisu važni ni Hajduk, ni penal, ni Bandić, Ni Josipović , ni Milano,ni Hanžeković, to je najvažnija tema.

VL
GU
General_U
11:43 25.11.2014.

ustavni sud je rekao svoje vlada tu odluku ne poštuje dosta je samovolje crvenih kmera.

VL
SI
Sittingbull
13:44 25.11.2014.

Ovi iz stožera a i neki koji komentiraju, trebali bi konačno pročitati odluku Ustavnog suda pa bi im sve bilo jasnije. Ovako i dalje prodaju demagogiju.

VL
AR
arjavas
11:24 25.11.2014.

Ne kužim zakaj se ovim stožerašima daje uopće medijski prostror ? Pa i braniteljske udruge grada Vukovara su ih se odrekle i osudile ih , da dijele branitelje i građane Vukovara . Njihova inicjativa ,kaj se tiče čiriličnih natpisa ,a , je proglašena neustavnom i kaj bi više htjeli ?

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:55 25.11.2014.

Hm, kad sam u utorak vidio kao su Josić i njegovi ispizdili i ismijali Vladu i Predsjednika, da im onemoguće ulazak u kolonu sjećanja, iako je bilo rečeno da će biti samo jedna kolona, a nije bilo tako, počeo sam misliti. Čini mi se da je ovdje previše samopromocije, a premalo koristi za širu zajednicu. Ne možemo se mi paliti stalno na izjavu nekog degenerika s one strane, da bi ovdje odmah postavljali barikade. Život mora ići dalje, bez obzira na sve. Ćirilične ploće su razbijene i to je u redu, pa sad treba malo pričekati da se to smiri i ćirilice tamo biti neće. Ali ne treba stalno talambasati da bi se slikalo na televiziji. Ako su Josić i slični branili Hrvatsku, što je nesporno, ne mogu se sada s njom zajebavati, zato što nemaju pametnija posla. Valjda i mi svi volimo ovu zemlju i želimo joj dobro, a ne da se stalno s njom igramo tarabana.

VL
Avatar mama mia
mama mia
10:52 25.11.2014.

Dečki kud ste vi krenili izgledate kao da ćete u javnu kuču na brzi kviki pa ste košulje već izvukli iz hlača idemo brže cak cak

VL
Avatar pf
pf
08:17 25.11.2014.

Isto su kao SUBNOR u bivšoj jugi. Proračunski paraziti. Prije rata nisu imali ništa. Dognali ih komunisti iz planinskih pašnjaka sa praznim kesicama. Štogod imaju dali su im komunisti ili su ukrali.

VL
AR
arjavas
11:32 25.11.2014.

Ako se Josić i kompanija i dalje misle baviti politikom , zašto ne osnuju političku stranku i potvrde svoje političke stavove na izborima ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.