Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko su vladari 9. saziva Sabora
Povratak na članak

Bunjac: Većina zastupnika svoj posao ne radi savjesno

U 99 radnih dana zastupnici su donijeli 123 zakona, od čega 32 jednoglasno, no 57 posto doneseno je po hitnoj proceduri, što nije dobro

Komentari 5

DU
Deleted user
08:43 19.07.2017.

Svaka čast Pernar Iveku i Bulj Mireku, ali Stazić Neško, Grbin Pećko, Maras Gogo i Glavašević Boki su nenadmašivi. Oni su naši saborski idoli.

VL
DB
db123
12:25 19.07.2017.

sad vidite da nema toga brojcanika ni da se nebi culo bulj ,pernar,bunjac ati koji spavaju i ne dolaze u sabor treba ih osloboditi place sto pernar i bulj zaboravljaju Lova Bez Rada otome svi sute jer Pernar lupeta paa su njezni u usima kad pocinje prica o vracanju pokradene love svi sute ili cekaju dok proracun padne na nulu. napred. cuprijasi.z.z.

VL
Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
20:21 18.07.2017.

Lupetanje, cirkusiranje, kreveljenje i mlaćenje prazne slame, dakle ono što rade Bulj, Maras, Pernar i slični likovi koji u realnom životu ne bi mogli upravljati ni uličnom kestenjarom, nije dokaz aktivnosti zastupnika. Imali smo u prošlosti slične "najaktivnije" zastupnike poput Pere Kovačevića, Damira Kajina ili Branka Vukšića, koji su netragom nestali, a danas se nitko ne sjeća niti jedne njihove riječi, ne samo pametne riječi (kojih nije ni bilo). Kvaliteta zastupnika bi se barem trebala mjeriti po broju prijedloga, amandmana ili uspješnih inicijativa, umjesto po kretenskim replikama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.