Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Trebaju se ispričati'
Povratak na članak

Sabina Glasovac: Plenković se u Saboru podcjenjivački i na ružan način obraća zastupnicima

Vlada, premijer i HDZ lažu i pitamo se zbog čega se HDZ ne ogradi od takvog ponašanja. Da imaju imalo odgovornosti, oni bi se danas ispričali građanima Hrvatske, kaže pak Maras

Komentari 16

DU
dubrix
15:06 17.01.2019.

voli te Pernar

VL
ST
stefj
15:36 17.01.2019.

Glasovac, eh da... Čovjek bi još mogao progutati pozdrav Smrt fašizmu, sloboda narodu, kao dio političkog folklora i odgoja, no kako joj progledati kroz prste to da je u sučeljavanju na Z1 Ilčić ispao pametniji, smireniji i obrazovaniji?

VL
BU
burza
15:24 17.01.2019.

Ovaj sabor je dno dna vecina sama sirovina i nekulturni u ophodenju izmedu sebe nemaju ni trunke kucnog odgoja ako oce na vlast neka pricekaju izbore a ne da truju obicne gradane svojim primitivizmom

VL
KA
karlodrago
18:04 17.01.2019.

Svraka Glasovac puno grakće a slabo se čuje ,uskoro će i ona kod Bandića.

VL
KO
kold
17:31 17.01.2019.

Na svako pitanje gos. Glasovac se odgovara na onaj način na koji je postavljeno do sada nije se vidjelo da oporba iako su imali mjesec dana odmora nisu znali postaviti niti jedno pitanje bez uvreda ponižavanja i cinizma jadni ste vi pogotovo u SDP sa Marasom Vidovićem tobom Stazićem idr. jad.

VL
Avatar PAMA
PAMA
18:31 17.01.2019.

Bilo bi lijepo da su na pressicu pozvali čovu od istine Hebranga..........Od Vatikana do Irana majmunu je dovoljna banana...". Ovo je ustvari bacanje banane svojim majmunima da opet daju glas..........Napokon se i Plenković spustio na razinu na kojoj su svi ostali članovi HDZ-a

VL
KA
karlodrago
18:06 17.01.2019.

Bravo Plenki samo tako nedaj se vrijeđati iako nisi idealan nema boljih momentalno od tebe.

VL
DU
Deleted user
17:00 17.01.2019.

Baš tako! I mene totalno nervira, a savršio je tečaj diplomacije?

VL
Avatar Dadinho
Dadinho
15:48 17.01.2019.

Ljudi ne shvačaju da NIJE pitanje jednog čovjeka, predsjednika HDZ-a, sutra će biti netko drugi ili treči,peti, takvu politiku Bruxella strogo poslušno prate i to je to, nekad Beograd danas Bruxelles, sluganksa politika! Samo micanjem HDZ-SDP klike su moguće istinskee promjene političke paradigme jer sutra da SDP dođe na vlast isto bi radili ono za što danas prigovaraju HDZ-u a HDZ bi njima kao oporba spočitavao ovo što ovi danas njima spočitavaju! JEDNOUMLJE i stvaranje novog bratstva i jedinstva, Grmoja je pogodio u metu i zato su bile takve reakcije! HDZ kontrolira sve institucije i USKOK i DORH i MUP pa i sudstvo i sasvim sigurno bi NAREDILI Grmojino uhičenje kad ga več optužujju za KLEVETU po pitanje veleizdaje ali postoji kvaka, boje se da bi on mogao u svojoj obrani DOKAZAT Plenkovićevu i HDZ-ovu veleizdaju pa zato to ne prijavljuju! Lopov naime neće tužit nekog a ga je optužio za lopovluk jer će se onda vršit istraga i dokazne radnje a to lopovu svakako ne ide u korist!

VL
Avatar PAMA
PAMA
18:35 17.01.2019.

Zar nije onomad Anemični u saboru poručio oporbi da on, Plenković, može što hoće......Tzv. njihovo domoljublje je jedino što imaju, ako im to uzmete, nema ih nigdje, to je ključ svega......... Grmoja je to dobro zamijetio i argumentirao.

VL
KO
koki
15:46 17.01.2019.

Sto god tko misli, voli i zastupa jedno je sigurno. U svojim nastupima i odgovorima Plenkovic toliko umalozava, podcjenjuje i vrijedja sve koji mu postavljaju za njega neugodna pitanja da se taj covijek i meni kao HDZ-eovcu (nisam clan) jednostavno gadi. Daleko vise volim postenog srbina ( Pupu nije taj) nego tog arogantnog, anemicnog briselskog catu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.