Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavljen
Povratak na članak

Sa zračnom puškom susjedu ubio psa tornjaka

Kada je pas ušao u njegovo dvorište, 55-godišnjak ga je ustrijelio

Komentari 6

Avatar dr. Evil
dr. Evil
10:28 20.02.2020.

Da, da sad je kriv gazda šta gospodari svojim dvorištem a parazit koji pušta svojeg psa po bijelom svijetu - ništa nije kriv?!?

VL
ĐU
Đueo
10:35 20.02.2020.

Ajde polunovinaru kakva je ta zračna puška??? Koje kategorije??? Gdje je pogodio psa??? Molim Večernji list da zaposli barem jednog novinara koji zna barem osnove novinarstva- gdje,kada kako,zašto,analiza ,komentar....

VL
ZA
Zagy154
10:47 20.02.2020.

Zračnom puškom ubio tornjaka aaahhhahahahaha ma dajte najte

VL
JZ
Jedan_Zagrepčanec
21:55 20.02.2020.

Mogao je lijepo pozvati inspekciju i vlasnik psa bi platio kaznu zato što nema psa pod nadzorom. Ovako je ubio životinju koja mu ništa nije učinila niti je za bilo što kriva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.