Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavljen

Sa zračnom puškom susjedu ubio psa tornjaka

Ilustracija
Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL
20.02.2020.
u 09:21

Kada je pas ušao u njegovo dvorište, 55-godišnjak ga je ustrijelio

Vlasnik psa tornjaka prijavio je policiji da mu je netko ustrijelio psa od čega je životinja uginula, a nakon istrage karlovačka je policija susjeda kazneno prijavila 55-godišnjeg susjeda.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se 55-godišnjaka sumnjiči da je 26. siječnja u svom dvorištu na ozaljskom području iz zračne puške koju nezakonito posjeduje, ustrijelio spomenutog psa, a koji je potom pobjegao iz dvorišta i kasnije uginuo. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno posebno izvješće, a zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana nadležnom sudu optužni prijedlog - kažu u PU karlovačkoj.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar dr. Evil
dr. Evil
10:28 20.02.2020.

Da, da sad je kriv gazda šta gospodari svojim dvorištem a parazit koji pušta svojeg psa po bijelom svijetu - ništa nije kriv?!?

ĐU
Đueo
10:35 20.02.2020.

Ajde polunovinaru kakva je ta zračna puška??? Koje kategorije??? Gdje je pogodio psa??? Molim Večernji list da zaposli barem jednog novinara koji zna barem osnove novinarstva- gdje,kada kako,zašto,analiza ,komentar....

ZA
Zagy154
10:47 20.02.2020.

Zračnom puškom ubio tornjaka aaahhhahahahaha ma dajte najte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije