Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozač (25) uhićen

Sa 1.61 promila vozio automobil s lažnim registracijskim oznakama

alkotest
Davor Višnjić/PIXSELL
07.10.2013.
u 12:44

Policajci iz Orahovice zaustavili su jučer u ranim jutarnjim satima na cesti između Orahovice i Nove Jošave 25-godišnjaka koji je vozio s 1.61 promilom alkohola.

Policajci iz Orahovice zaustavili su jučer u ranim jutarnjim satima na cesti između Orahovice i Nove Jošave 25-godišnjaka koji je vozio s 1.61 promilom alkohola. Otkriveno je i da je mladić upravljao vozilom unatoč zabrani upravljanja vozilima „B“ kategorije. Policija je provedenim istraživanjem utvrdila da postoje osnovane sumnje da je upravo taj 25-godišnjak počinio i kazneno djelo krivotvorenja isprava, i to kada je 30.rujna 2013. s osobnog automobila marke Fiat, koji je u vlasništvu 51-godišnjakinje, skinuo registracijske pločice te ih stavio na VW Golf koji je u vlasništvu 51-godišnjakinje te je vozio s tim zamijenjenim tablicama sve do jučer kad ga je policija zaustavila.

Policija je vozača uhitila, registracijske pločice su mu oduzete, a protiv njega su podneseni i kaznena prijava i optužni prijedlog.  

>> Zastupnica u Skupštini Srbije: Uvedimo alkotest za zastupnike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije