Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Sa 1,52 promila krivudao po cesti, bježao policiji vozeći 100 na sat, pokušao ih izgurati...

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
10.03.2023.
u 08:40

Nakon što je ispitan na policiji doveden je pred suca Županijskog suda u Puli koji mu je odredio istražni zatvor zbog  opasnosti od ponavljanja djela.

Za prisilu prema službenoj osobi, obijesnu vožnju i oštećenje tuđe stvari sumnjiči se 25-godišnjaka koji je zbog toga ispitan na ODO Pazin. Sumnjiči ga se da je 3. ožujka u 21.30 sa 1,52 promila alkohola u krvi upravljao automobilom. Krivudao je po cesti što je uočila policijska ophodnja. Svjetlosnim i zvučnim signalima su mu dali znak da stane, no 25-godišnjak se oglušio na to.

Povećao je brzinu i pobjegao, a dok je  tako bježao, obilato je  kršio je prometne propise: vozio suprotnim kolničkim trakom, na križanju je oduzeo prednost prolaska drugom vozilu, pretjecao je na mjestima gdje je pretjecanje zabranjeno, pretjecao je kolonu vozila, na dionicama ceste gdje je ograničenje brzine 60 km/h kretao se brzinom od čak 165 km/h, nije zaustavio na znak crvenog svijetla na semaforu u raskrižju...

Kada ga je policijsko vozilo pokušalo preteći kako bi ga zaustavilo, pri čemu je 25-godišnjak vozio 100 kilometra na sat, naglo je skrenuo u lijevo te udario u desnu  stranu policijskog vozila. Policijski automobil je potom pokušao izgurati s kolnika pri čemu je policijsko vozilo oštetio.  

Potom je svoje vozilo zaustavio sa strane te je htio pobjeći no u tome su ga spriječili policajci koji su ga uhitili.  Nakon što je ispitan na policiji doveden je pred suca Županijskog suda u Puli koji mu je odredio istražni zatvor zbog  opasnosti od ponavljanja djela. 

Video: Sumnjiva smrt u Varaždinu, policija obavlja očevid

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije