Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

S 2,26 promila nožem pokušao ubiti 27-godišnjaka

nož
Agencije
24.01.2010.
u 10:18

32-godišnji Darko K. nožem zadao više ubodnih rana u trbuh 27-godišnjem Borku T. koji je još uvijek na kirurškoj obradi. Počinitelj ubojstva u pokušaju imao 2,26 promila alkohola u krvi

BABINA GREDA – U caffe-baru "Pandora“ u središtu Babine Grede jutros je oko 4 sata 32-godišnji Darko K. nožem zadao više ubodnih rana u trbuh 27-godišnjem Borku T. koji je još uvijek na kirurškoj obradi u Općoj bolnici Vinkovci.

Obojica mladića su iz Babine Grede, a policija će detaljnije o ovome slučaju izvijestiti nakon što bude završen očevid.

Za sada je samo poznato da je počinitelj ubojstva u pokušaju imao 2,26 promila alkohola u krvi.

Kako se neslužbeno doznaje, u "Pandori“ incidenti nisu rijetkost, a uvijek se dogode poslije radnog vremena koje je vikendom inače do dva sata iza ponoći.

Komentara 2

OB
-obrisani-
01:37 25.01.2010.

Da sada nebi neki rekli da je narodnjacki klub, NIJE, to je cista slavonska birtija!!! Osobno sam par puta bio unutra, zato znam. Cuj ovo, vecinom se incidenti dogadjaju \"nakon\" radnog vremena! Pa da je nakon radnog vremena, nebi bilo gostiju unutra, znaci da radi duze nego sto je dozvoljeno!!!

OB
-obrisani-
01:37 25.01.2010.

Da je gazda na vrijeme zatvorio lokal, znaci u dva, kao sto je i zakonski trebao, do toga bockanja nebi uopce niti doslo!!! Znaci istovremeno PRIJAVA gazdi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije