Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža Tomašić:

'Bila sam u policiji na razgovoru zbog navodnog govora mržnje'

Ruža Tomašić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
30.05.2015.
u 12:58

Morala sam objasniti gdje sam i pod kojim uvjetima izrekla moj odgovor srbijanskom ministru Vulinu, kaže Tomašić

Ruža Tomašić, predsjednica Hrvatske konzervativne stranke, objavila je na Facebooku kako je bila na informativnom razgovoru zbog svog odgovora srpskom ministru Aleksandru Vulinu da "mole Boga a mi ne počistimo svoje dvorište, jer ako mi počnemo čistiti svoje dvorište imat će oni još jako puno Srba iz Hrvatske koji će morati ići u Srbiju".

– Dragi moji, jučer sam bila na informativnom razgovoru zbog navodnog govora mržnje na kojem sam morala objasniti gdje sam i pod kojim uvjetima izrekla moj odgovor srbijanskom ministru Vulinu. Sada je naša policija bolje informirana o tom 'slučaju', čak i bolje od mnogih novinara koji se nisu potrudili javnosti dati punu informaciju nego su moju izjavu prenijeli jednostrano, izvan konteksta i sa svojim zlonamjernim tumačenjima. Nekada ti je sudila partija, a danas to rade novinari, također bez mogućnosti obrane – napisala je Tomašić na Facebooku svoje stranke.

Vulin je, podsjetimo, nakon obilježavanja 24. obljetnice ubojstva 12 hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu predjednici Kolindi Grabar-Kitarović i ministru policije Ranku Ostojiću poručio da pogledaju u svoje dvorište prije nego što upute kritiku Srbiji te da ostave Srbiju na miru.

 

[PARTIJSKO NOVINARSTVO] Dragi moji, jučer sam bila na informativnom razgovoru zbog navodnog govora mržnje na kojem sam...

Posted by Hrvatski konzervativci on Saturday, May 30, 2015

>> U Vukovaru osudili izjave srbijanskog ministra Vulina

>> 'Prije nego spomenete Srbiju prvo pogledajte u svoje dvorište'

Komentara 159

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
13:18 30.05.2015.

očito se sdp slaže sa izjavama srpskog ministra vujina ,,,,,,,,sdp je sramota koju je dozvolio moj narod

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
13:16 30.05.2015.

Očito da je partija ponovo uvela verbalni delikt samo pod drugim nazivom tzv govorom mržnje, ko nekad davno, hrvatima zavezat usta, noge i ruke, pa opleti sa pendrekom....

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:15 30.05.2015.

Odbrojani su dani neokomunističkoj vladi. Malo su previše zabrijali, nije 1945...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije