Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pet dana borili mu se za život

Rutinski pregled završio kobno: Muškarcu iz Srbije tijekom kolonoskopije probili crijeva, preminuo je

bolnica
Pixabay/Ilustracija
29.10.2022.
u 21:40

Liječnici su se za njegov život borili pet dana, ali su komplikacije njegovog stanja nažalost bile kobne. Poslije pregleda u ćuprijskoj bolnici 24. listopada, upao u komu iz koje se nije probudio.

Marko Stojanović (30), mladić, kojem su liječnici u Ćupriji u Srbiji, prilikom kolonoskopskog pregleda probušili crijeva, preminuo je sinoć u Beogradu, potvrđeno je za portal Nova.rs, od izvora bliskog obitelji. 

Liječnici su se za njegov život borili pet dana, ali su komplikacije njegovog stanja nažalost bile kobne. Poslije pregleda u ćuprijskoj bolnici 24. listopada, upao u komu iz koje se nije probudio.

Kako podsjeća Nova.rs, tridesetogodišnji Marko iz Svilajnca, suprug i otac jednogodišnjeg djeteta, pet dana se nalazio u komi, a liječnici su mu se borili za život poslije kolonoskopskog pregleda u Općoj bolnici u Ćupriji, koji je obavljen u ponedjeljak 24. listopada.

Njegova supruga je ranije za portal Nova.rs ispričala da je Marko, na pregled otišao zdrav. a da je, kako tvrdi, pao u komu poslije greške liječnika, koji su mu prilikom pregleda probušili tanko i debelo crijevo, a kasnije, tijekom hitnog prebacivanja na kirurgiju, probušili i plućno krilo u procesu intubacije.

Video: Horor u Zagrebu: Palicama razbili auto i čovjeka tukli na podu pa ga opljačkali

Ključne riječi

Komentara 11

NV
novo vriijeme
22:00 29.10.2022.

Čovječe koji su to doktori u Ćupriji probuše čovjeku sve čega se dohvate. Tu bolnicu treba zatvoriti sve ih izjuriti.

DU
Deleted user
00:27 01.11.2022.

Poruka svima koji se žale na duge liste čekanja. To je blagoslov, a ne prokletstvo.

HO
Homophob
23:51 29.10.2022.

Zivim na trulom Zapadu gdje ljudi zive pod mostovima u satorima a polovina ih nema zdravstveno osiguranje. Izgleda da su ovi ovdje bez osiguranja sretni kada vidim sta se sve desava u balkanskim gudurama sa egzemplarnim zdravstvenim! Dodes operirati "mandule" (krajnike - za vas koji neznate hrvatski) pa kada se probudite otkrijete da ste kraci za jednu nogu do natkoljenice. Tamo malo dalje na istok u Zapadnoj Turskoj izbuse pacjenta kao da je bio u rovovima prvog svjetskog rata poslije jurisa s bajunetama - rezultat jednak - otrovanje i doktor lopatic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije