Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Američki način'

Rusko veleposlanstvo ismijava stav SAD-a o Huaweiju: Toliko o slobodi tržišta

Huawei
Foto: Reuters/Pixsell
13.02.2019.
u 13:42

Američki državni tajnik Mike Pompeo je u Budimpešti rekao kako će SAD biti prisiljen smanjiti opseg svoje suradnje s državama u Europi i drugdje ako one nastave surađivati s Huaweijem

Rusko veleposlanstvo u Hrvatskoj preko Facebooka je ismijalo upozorenje Washingtona zbog širenja Huaweija u Europi, osobito u zemljama članicama NATO-a.

Naime, američki državni tajnik Mike Pompeo je u Budimpešti rekao kako će SAD biti prisiljen smanjiti opseg svoje suradnje s državama u Europi i drugdje ako one nastave surađivati s Huaweijem jer, prema SAD-u, ta tvrtka koristi svoju tehnologiju za krađu podataka i špijunažu.

– SAD kaže: Nemojte kupovati ruski plin, jer je jeftinije od američkog. Nemojte kupovati jeftiniji kineski Huawei, jer nećemo vas moći više pratiti. Nemojte kupovati ruske, švedske ili izraelske avione, kad imate skuplje američke. Toliko o slobodi tržišta na američki način – komentirali su na Facebook stranici Veleposlanstva Rusije u Hrvatskoj.

>> Evo kolike su zapravo plaće po zanimanjima u Njemačkoj

 

Komentara 16

MP
miroslav.petkovic.7564
14:41 13.02.2019.

Kupujes od onog koje povoljniji. Culi Pompeo nemojte kupovat od ovog ili onog. Ljudi vas sve manje slusaju. Vibi vase valjali cetrst posto skuplje. Culi ste sta vam madari kazu. A nama ste upropastili kupnju aviona. Tschuss kazu Njemci.

Avatar maxist
maxist
21:56 13.02.2019.

kupujte američko jer je skuplje ??!

ŠL
šlaps
13:58 13.02.2019.

Slabom jebc u svaka bručka smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije