Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAUMATIČNO LJETOVANJE

Ruskinja u apartmanu u Poreču nožem nasrnula na muža pred maloljetnom kćeri

Policijski očevid u Ivancu gdje je pronađeno žensko i muško tijelo
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
30.08.2022.
u 08:29

Tužiteljstvo smatra da ga je imala namjeru ubiti, a ubola ga je u lijevu podlakticu jer je on podigao ruku pa ju je uspio spriječiti da ga ubode u tijelo.

Ljetovanje baš i nije dobro završilo za  jednu rusku obitelj, jer se svađa pretvorila u pokušaj ubojstva, koji je na koncu rezultirao privođenjem i pritvaranjem. Iza rešetaka je završila žena (49), državljanka Rusije koju se sada sumnjiči za pokušaj ubojstva i povredu djetetovih prava zbog čega je ispitana na ŽDO Pula te je protiv nje pokrenuta istraga.

Sumnjiči ju se  da se 26. kolovoza oko 2.30 u jednom apartmanu u Poreču prvo posvađala sa suprugom. Potom se dohvatila noža kojim je nasrnula na supruga.

Tužiteljstvo smatra da ga je imala namjeru ubiti, a ubola ga je u lijevu podlakticu jer je on podigao ruku pa ju je uspio spriječiti da ga ubode u tijelo. Sve navedeno događalo se u prisutnosti maloljetne kćeri, zbog čega je sumnjiče i za povredu prava djeteta.

Osumnjičena Ruskinja je potom uhićena te je nakon toga privedena na ispitivanje, a potom i pred suca istrage Županijskog suda u Puli. Određen joj je istražni zatvor zbog opasnosti  od bijega, opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

VIDEO: Pakistan proglasio izvanredno stanje: Pogledajte razmjere ogromne poplave, poginulo stotine ljudi

Ključne riječi

Komentara 2

SA
sargu123
08:41 30.08.2022.

Koliko promila?

CE
centirion
09:01 30.08.2022.

Imamo svojih problema ! Taman su nam još i oni trebali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije