Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG NAVODNIH NEPRAVILNOSTI
Povratak na članak

Ruski plinski div Gazprom podnio tužbu protiv Poljske kako bi osporio novčanu kaznu

Izgradnja plinovoda trenutno je obustavljena zbog sankcija koje je uveo SAD, koji također zastupa stajaište da bi projekt ojačao ovisnost Europe o Rusiji.

Komentari 16

TA
tamanitelj
14:24 05.11.2020.

Slušaj, Sisati sada vidim da si napisao da sam poljak, samo da znaš ja sam iz Opatije,, to je za tebe Rusija, jadniče

VL
DU
Deleted user
12:07 05.11.2020.

Još nisam skužio koji je sastojak ukapljenog ameičkog plina da ne stvara ovisnost EU o tom plinu, osim veće cijene, ha.

VL
TA
tamanitelj
14:22 05.11.2020.

Sisati, nadam se da razumiješ što sam radio na platformama i kampovima, Sisati još jedno moja kompanija je bila Ligabue, ofo malo na Internet pa se educiraj

VL
TA
tamanitelj
13:51 05.11.2020.

Sisavac, poljkoj ne treba ruski novac, više rusi izgubiti(znam odgovor poljaci su mali) imam još toga,, onako samo da ti napišem mrzim rusofile vidim da ih pbožavaš najveća sme.. Š od ljudi

VL
SI
sisavac
13:35 05.11.2020.

koja tržišna pravila?! poljaci ko kujice laju, grickaju, al tu nemoćni. čemu i kakva kazna? radi čega? ovisnost europe o ruskom plinu? halo, pa što je sa ovisnošću europe o američkom oružju? kolko ste vi poljaci kupili njemačkog, francuskom, talijanskog, oružja, a kolko američkog? zašto niste prednost dali domaćoj industriji? nema gorih od poljaka, ti će svaki trenutak kad vam nejde u životu iskoristiti da vas napadnu, opelješe. proučite povijest, puna je poljskih napada na ruse, obratno je bilo rjeđe. kad se carska rusija raspala, nastajao sssr, poljaci iskoristili nemoć novih sovjeta, i uzeli dio zapadne carske rusije, pa im je to sssr odmah vratio čim je mogao, čim su nijemci napali poljake sovjeti su radi zaštite svojih građana u okupiranom dijelu zemlje to vratili, nije to bio napad na poljsku kako nam to danas mladi bijeli povjesničari žele naturiti. ovim plinovodom iz igre se izbacuju poljaci, neće više trpati silne milijarde od naknade za transport plina kroz svoju zemlju. samo se o tome radi, ničemu drugome, ostat će bez prihoda. kao i ukrajinci, ali i bjelorusi (otud i nemiri lagano idu...). i slovaci se digli, i oni ostaju bez unosnih ugovora. što inače čudi, jer svi pričaju o bezugljičnoj ekonomiji, a svi se nekako drže nafte i plina... o kome je europa najviše ovisna? o rusima ili amerikancima? zašto je jedna ovisnost dobra, a druga nije? inače, da 'smo' si bolji s rusima, imali bi jeftiniji plin i naftu.

VL
TA
tamanitelj
13:14 05.11.2020.

Bravo Poljska ,, hebite mater rusima najvećem g........ Ž koje postoji na svijetu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.