Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVILI SE KAO ZELENSKI

Ruski komičari nazvali Kissingera pa ga pitali za sabotažu plinovoda. Njegov odgovor iznenadio

FILE PHOTO: Former U.S. Secretary of State Henry Kissinger listens to a question at China Development Forum in Beijing
Foto: JASON LEE/REUTERS
1/3
13.07.2023.
u 12:48

U snimci koja je objavljena vidljiv je dio njihovog razgovora, a koji se tiče uništavanja plinovoda Nord Stream prošloga rujna

Popularni komičarski duo iz Rusije, inače poznat po telefonskim pozivima upućenima slavnim osobama, izveo je novu podvalu. Naime, ovoga puta na meti je bio bivši glavni tajnik SAD-a Henry Kissinger kojeg je dvojac nazvao i predstavio se kao ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski

Par koji se predstavlja kao Vovan i Lexus, a inače imena Aleksej Stoljarov i Vladimir Kuznecov, već su ranije bili na naslovnicama medija jer su izvodili podvale na pjevaču Eltonu Johnu, turskom predsjedniku Recepu Tayyipu Erdoganu, bivšem američkom predsjedniku Georgeu W. Bushu i ostalima, a čini se kako je i Kissinger na njihovu šalu ''nasjeo''. Ovoga puta Kissingera su nazvali putem video-poziva i predstavili se kao Zelenski.

U snimci koja je objavljena vidljiv je dio njihovog razgovora, a koji se tiče uništavanja plinovoda Nord Stream prošloga rujna. Nakon što je ''Zelenski'' pitao Kissingera tko misli da je zaslužan za taj incident, bivši američki glavni tajnik kratko je odgovorio: ''Pa mislio sam da ste vi''.

POVEZANI ČLANCI:

- Stvarno? Mislite da smo mi to napravili? Ne, ne - odgovorio je lažni Zelenski, a Kissinger je nastavio: ''Ali nisam vas krivio za to'', aludirajući da to nije kazao kako kritiku. 

Inače, i dalje nema potvrde o tome tko je odgovoran za uništavanje plinovoda, a neka izvješća pokazala su i kako je SAD zapravio bio krivac. Jedan od većih dokaza, no nepotvrđenih, bilo je izvješće New York Timesa u kojem je citiran američki obavještajac koji navodi kako odgovornost leži u pro-ukrajinskoj grupi, no koja nije nužno povezana sa Zelenskim.

>> VIDEO Nastavlja se sukob između Ukrajine i Rusije

Komentara 3

Avatar zong
zong
15:57 13.07.2023.

Ma to su sigurno bili ukrajinci, Wiktor i Illya. Ostalo mi petardi pa su oni pet-šest svezali i raznijeli S. tok. Nisu Ameri sigurno... u ostalom rekao Biden časna pionirska da nisu oni.

RA
rako
14:56 13.07.2023.

A tko drugi nego Amerikanci koji su i upleteni u ovaj rat zbog interesa

Avatar Moloh
Moloh
13:30 13.07.2023.

Pa naravno da su to napravili oni, Rusi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije