Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbjesnila fanove

Ruska plus size manekenka privukla neviđenu pažnju u Cannesu: To je namještaljka!

Julia Ribakova
Foto: Instagram
1/6
22.05.2018.
u 10:07

Julia Ribakova iznenadila se kada je ostala bez donjeg dijela haljine na crvenom tepihu

Ruska plus size manekenka Julia Ribakova privukla je pažnju šetajući po crvenom tepihu na Filmskom festivalu u Cannesu, a mnogi su je obožavatelji na društvenim mrežama optužili da je to učinila namjerno.

Ona je, naime, odjenula dugačku crvenu haljinu koja se vukla za njom te je u jednom trenutku ostala bez nje i pokazala gole noge i stražnjicu.

Dok je pozirala fotografima jedan joj je muškarac stao na haljinu, a kada je Ribakova krenula, donji dio haljine je samo skliznuo s nje.

Snimku 'nesretnog' događaja objavila je i sama na svom Instagram profilu, no mnogi vjeruju kako je riječ o namještaljci te da je to učinila ne bi li privukla pažnju na sebe.

 

Многие уже видели это видео🤦🏻‍♀️ Хотя я надеялась, что обойдется🤞🏼😬 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Я в принципе в своём репертуаре 🤗 только со мной происходят такие казусы🙊😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Разве могло произойти, что то хуже? После того как мой чемодан потеряли со всеми вещами... Наталья Рассказова @rasskazova.love сшила меньше чем за сутки мне заново 2 платья, а Таня @lf_tatyana1 прислала мне посылку с вещами карго в Канны из Москвы и естественно без примерки🔝💃🏼 И я как девушка которая никогда не носила платья со шлейфом, твердила всю дорогу в машине, а оно не оторвётся, как я с ними там пройдусь? 🤦🏻‍♀️ Притянула🙈

A post shared by Юлия Рыбакова (@yulia_rybakova_) on

– Izgleda potpuno namješteno. Tkanina je pretanka i uopće nije bila ušivena, a druga stvar, kako je muškarac znao vratiti je natrag? Ovo je očito planirano kako bi izazvalo polemike – jedan je od brojnih komentara.

Što vi mislite, radi li se o slučajnosti ili je planirano?

Julia Ribakova
1/6

 

Komentara 1

IB
istina_boli
12:06 24.05.2018.

Muskarci vole obline, a kosti su za pse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije