Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESKALACIJA SUKOBA
Povratak na članak

Rusija upozorila Amerikance: Izbjegavajte Krim za vlastito dobro

Pentagon nije želio komentirati slanje brodova, kazavši samo da američka vojska rutinski šalje brodove u tu regiju. Ruska Crnomorska flota bazirana je na Krimu, gdje ima moćne projektile i radare. Rusija je također upozorila da se ne prodaje oružje Kijevu.

Komentari 73

Avatar @promatrač
@promatrač
13:09 13.04.2021.

Kao što sam prije par dana napisao; priprema se jedan veći sukob, preko leđa Ukrajinaca. Naravno, i preko leđa običnih Amerikanaca, koje "bijelosvjetska mafija" kontrolira, a i svih nas drugih, koji će tim ratom biti pogođeni. Nije danas nimalo bioo slučajan tekst ovdje i u svjetskim medijima o obaranju aviona iznad istočne Ukraine. Svjetski financijski sustav je u kaosu, po starom oprobanom receptu, tad se započinje rat.

VL
MU
Muka
13:42 13.04.2021.

Samo totalna budala može prognozirati pobjednika iz tog eventualnog sukoba najjačih sila kada je jasno i maloj djeci da ili jedni ili drugi samo sa 10% nuklearne snage mogu uništiti cijelu zemaljsku kuglu. Ispričavam se onima koji komentiraju sa marsa.

VL
KR
kristov
13:10 13.04.2021.

Prijetnje goluba sokolu. Doduše, sokol je malo ostario i nisam siguran u njegovu lucidnost, no da nam je žućo tu, on bi to riješio jednostavno, ovako može i grunuti ..

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
14:16 13.04.2021.

Amerikanci su se spremni boriti kontra Rusa do zadnjeg ukrajinca..

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
12:57 13.04.2021.

Rusi brane svoje. Ameri zaplotnjački rovare jer im treba novi gorbačov ili jeljcin na čelu Rusije koju bi tako rado usitnili i pokupovali za bezvrijedne dollare.

VL
FM
fmica
19:37 13.04.2021.

pokazal bu njima bajden samo kad se sjeti ko je....

VL
MI
Milas
12:58 13.04.2021.

Kad vam Biden zapocne 3. svjetski rat, kasno ce biti plakati za Trumpom.

VL
AJ
AjdeDe
16:14 13.04.2021.

Amerika potpaljuje opasan rat, huska Ukrajince protiv braće Rusa.Ali tko drugom jamu kopa sam u nju upada.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
19:57 13.04.2021.

Odakle Ukrajini milijarde dolara za naoruzanje,a nemogu Rusima platiti plin za grijanje svoje sirotinje.

VL
IP
info_punkt
22:55 13.04.2021.

Ovi amerofili su nešto vrlo slično mađaronima prije 150 godina...

VL
ST
sttipe
16:34 13.04.2021.

Već su Ameri jednom pošli brodovljem prema krimu, pa su ih Rumunji spašavali od nekontroliranog plutanja bez pogona, i kormila. Američki vojnici svjesni da su poslani na Ruse, i da su im isti poklonili živote, svi su se skinili iz vojske u luci u Konstanci.. Taj pokušaj Američko Ruskog rata, nije uspio, jer su Ameri shvatili da su gadno vojno inferiorni. Čini se da će Ameri ovaj put nagovorit druge države da napadaju Ruse. Može li Hrvatska hraniti 5-6-10 milijuna Ukrainskih izbjeglica, kad im Rusi uzmu ostatak države i pošalju ih na sigurnu udaljenost? Čije jezike govore Ukrainci?? Poljski, Češki, Slovački i Hrvatski u EU... Pošto je hdz istjerao četvrtinu Hrvata, možda bi milijun, dva Ukrainaca i Ukrainki, dobro došao!!!

VL
DU
Deleted user
13:31 13.04.2021.

Ameri, žitelji izmišljene zemlje tzv Sad, izmišljene američke nacije, oni takvi su pokrenuli desetke ratova, uništenja država koje im ne pašu, svrgavanje stotina vlada diljem svijeta, svakodnevnom maltretiranju svojih crnih stanovnika, uzgred još uvijek građana drugog reda, i oni takvi licemjerni jazavci imaju nešt nekomu reći. Kako bih volio da ih Rusi malo nauče pameti..

VL
TR
trajko
13:53 15.04.2021.

Znate li da ruskim cirkonima i avangardima treba samo desetak minuta da potope svu flotu Otana u sredozemlju.

VL
MI
miroslav50
12:33 13.04.2021.

Ono što se vješto izbjegava spomenuti je činjenica da je stanovništvo Krima na referendumu premoćno, sa više od 90%, odobrilo pripajanje Rusiji. Čak su i zapadni novinari pri svojim posjetama zadnjih godina primjetili da je stanovništvo zadovoljno tom odlukom jer se napokon ulaže u infrastrukturu. Vraćanje Krima pod okrilje Ukrajini bilo bi poput vraćanja Kosova Srbiji. Nemoguća misija.

VL
5S
505.scrtom
12:57 13.04.2021.

komunistbiden je kriv, odmah želi rat tek što su ga odnijeli u bijelu kuću

VL
40
402
06:20 14.04.2021.

Putinov rezim po obicaju neuvjerljiv i nekoegzistentan .Prvo optuzi da su" hrvatski fasisti napali srpsku nejac 90tih.Zaboravlajuci spomenuti Ovcaru.Vukovar.Skabrnju.Srebrenicu..........kao rezultat srbskih " antifasista".Da bi u UN u glasali protiv rezolucije o Srebrenici bas oni.koji danas spominju da se boje ponavljanja Srebrenice u Dombasu.Toliko o vjerojodostojnosti Putinovog rezima.

VL
SI
sisavac
14:49 13.04.2021.

rusija nema nikakvih obveza iz minskih sporazuma... sad je već očito da će doći do malo jačeg sukoba, u koji će se vojno uplesti i amerikanci. sjednite i naslonite se. ovo će biti rat malo drugačiji od dosadašnjih, pošto je amerika 5 mlrd dolara uložila u preuzimanje ukrajine, u kojoj je u tijeku žestoki preodgoj stanovništva, gdje se ruse prikazuje kao najveće neprijatelje. rusi su uvijek bili pragmatični, reagiraju tek kad im voda dođe do grla, ne istrčavaju ko ameri na svako zujanje. krim je ruski, bio i ostat će zauvijek. nema te sile koja će ga uzeti više rusima. amerikanci su izraelcima priznali pravo na okupirani golan, jeruzalem, dijelove jordana koje su okupirali. dio srbije uzeli i dali albancima. nikakva više priča o teritorijalnoj cjelovitosti ne prolazi, taj presedan je odrezao sve, kasnije se samo potvrđuje. da, udarit će se malo veći igrači, nije amerika zadnjih 30 godina vozila u europu tolko oružja. samo... kad je to rusija u povijesti bila pregažena? samo jednom, mongoli, 3 stoljeća. kasnije je sve vratila.

VL
TR
trajko
13:44 15.04.2021.

Slipy Joe petlja oko žica sa jakom strujom!

VL
Avatar Joja
Joja
15:40 13.04.2021.

Znaci niko nesmje naoruzavat Ukrainu samo Moskva svoje separatiste na istoku?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:37 13.04.2021.

Rusija nece dozvolir nikakva iznanedenja oko Krima i Donbasa rekli su i cjele Ukraine..Oni su svoje rekli pa ko voli nek izvoli .Rekli su im oni sami znaju kakve su im sanse u Crnom moru ravne nuli.. Za dombas su rekli nece bit druga Srebrenica...Nesretni Ukrainci nasto su spali prodaju tehnologiju sovjetsku Turcin za sitnu lovu..Turci zele da se slavenski narodi pobiju izmedu sebe kako bi oni dosli na Krim ali to mnogi papci ne razume...Inace sinoc gledam na TV u Moskvi Turci su dobili sankcije od Rusa do prvi sestog turisti vise ne lete za Tursku izgubljene turcin milijarde..Sad je prilika da dodu kod nas i ovdje su u Moskvi nasi Turoperatori.Jucer smo slavili legendarnog Gagarina prvog svemurca koji je letio blize k suncu...Ah Gagarin, nek ti je vjecna slava.Rusija i njena nauka sad Sputnjik V pobidivse cili svit...Rusija se vratila nauci.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.