Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lučki grad Sevastopolj

Rusija: Ukrajinci su dronovima napali sjedište Crnomorske flote

A view shows the Russian Navy's vessels near Sevastopol
ALEXEY PAVLISHAK/REUTERS
29.10.2022.
u 14:48

Guverner Sevastopolja, Mihail Razvožajev, kojeg je imenovala Rusija, poručio je: "Brodovi Crnomorske flote odbili su napad drona u vodama Sevastopoljskog zaljeva. U gradu ništa nije stradalo. Ostajemo mirni. Situacija je pod kontrolom."

Rusija je optužila Ukrajinu za napade dronovima na sjedište Crnomorske flote u blizini lučkog grada Sevastopolja.

Kako navode, napad je započeo oko 4.20 po lokalnom vremenu te je u njemu sudjelovalo devet zračnih dronova i sedam podvodnih dronova.

Guverner Sevastopolja, Mihail Razvožajev, kojeg je imenovala Rusija, poručio je: "Brodovi Crnomorske flote odbili su napad drona u vodama Sevastopoljskog zaljeva. U gradu ništa nije stradalo. Ostajemo mirni. Situacija je pod kontrolom."

Sevastopolj je najveći grad na Krimu, koji je Rusija anektirala od Ukrajine 2014. godine.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar uputnik
uputnik
15:06 29.10.2022.

Kod potonuća Moskve,pisalo se da su spašeni svi članovi posade od gotovo 600 članova,

DJ
Dodaj Juri
15:05 29.10.2022.

Drugim rijecima, rusi su odbili napad i unistili sve ukrainske dronove. Da li ste nam to htjeli javiti?

LI
lickodjete
13:38 30.10.2022.

Zaista opasna igra od Zelenskog,eno mu 50-ak ogromni brodova sa zitom 5 milijona) tona ceka na isplovljvanje,ali nema vise isplovljavanja,jer je C.More zatvoreno od tog napada na Ruski brod,a europa i amerika cekaju na to zito,jer zapad postaje sve gladniji i opasno je u krizi,zbog tog blokiranja izvoza zita,a Ukrajina ostaje bez novaca,i postoji mogucnost,da Rusi to zito sebi uzme.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije