Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moskva iznenadila
Povratak na članak

Rusija očekuje Assadov pad, Hrvatska priznala opoziciju

Smatramo koaliciju legitimnim predstavnikom sirijskog naroda, tekst je sa sastanka u Maroku na kojem je nazočio N. Mimica.

Komentari 31

Avatar El Indio
El Indio
07:44 14.12.2012.

13.12.2012. u 23:43h beliangeo je napisao/la: ------------------------------------------------------------------ Sad kad i Moskva prizna Beograd ce odma iza nje

VL
OB
-obrisani-
08:39 14.12.2012.

Dobar Potez HRVATSKE najbolji dosad,ehehehh

VL
RE
@rea
12:43 14.12.2012.

Nisu Rusi popustili porad humanosti već da zaštite mlrd investicija. Vide da Assad gubi pa se prestrojavaju, traže saveznike u budućoj vlasti.

VL
LD
lopov drpiga
16:53 14.12.2012.

"rusija očekuje asadov pad" rusko MVP danas je demantiralo ovu vijest... samo informacija se teško probija... pitam se zašto :)

VL
DO
DoktorAmer
17:34 14.12.2012.

Strasno je to u arapskim zemljma. Padne diktator svjetovnih nazora, dolaze diktatori religiozni fundamentalisti. Kad su pale diktature u Istocnoj Europi, bili je relativno lako uvesti demokratske vlade [koji puta korumpirane i nesposobne], ali nema vise tajnih policija, kontrole medija itd. Arapima treba jos koja stotina godina to tog nivoa. I to se ne moze preskociti, Amerika sigurno ne zeli kojekakove sirijske talibane, ali nije sigurno da moze nesto uciniti.

VL
OB
-obrisani-
23:43 13.12.2012.

naravno da je hrvatska priznala.....kako gazda amer kaze

VL
TT
tTony
22:47 13.12.2012.

danasnja svjetska politika kako vjetar puse

VL
RA
rafaell
22:58 13.12.2012.

i hrvatska čeka Inina naftna polja,a tek drugi naftu prodaju oružja i nove igre i ratove sa ovom "legitimnom" vlasti Sirijskog naroda

VL
Avatar puky
puky
06:35 14.12.2012.

... ovo je bitan događaj za našu državu a jedva se može negdje na margini pročitati ? ... danima smo "zatrpani" Velikim jastrebom, praćenjem novinara, objavom registra branitelja i ostalim bez veznim shranjima koja nemaju veze sa našim životima a bitne stvari, kao što je ova, procjene našeg gospodarstva, stanje nezaposlenosti su na marginama ... naravno ne radi se o tome je netko zlurad zbog lošeg stanja već o tome da imaju ideju kako to savladati i optimizam putem iste širiti ... strava ...

VL
FE
Futur Egzaktni
07:48 14.12.2012.

Tipicno za pudlice koje slijede "lik i djelo" svoga gazde B.O. koji je takodjer marioneta u rukama Rothschild i Rockefeller familije koji vuku sve konce. To sto su Rusi popustili ne treba niti malo cuditi, jer kao sto je poznato, vecina Ruskih tzv. oligarha i pliticara na visokim pozicijama su jewish. Naravno da usko suradjuju sa svojom bracom u USA i samo je pitanje dogovora tko ce dobiti koji dio "kolaca" ukoliko Assad padne, a sto je veoma izvjesno. Samom izjavom zamjenika šefa ruske diplomacije Mihaila Bogdanova je jasno da je sporazum izmedju "brace" postignut, sto znaci da je samo pitanje vremena kada ce Assad dozivjeti sudbinu Moamera el-Kadhafia, Hosni Mubaraka i ostalih neposlusnika.

VL
RI
Riznica
09:54 14.12.2012.

Sve su ovo sada licimjerska priznavanja...Sirijskoj opoziciji vise nije potrebna spoljna pomoc... Medunarodna zajednica je djelimicno odgovorna za krvoprolice u Siriji jer je bila uspavana, nijema i spora dok je gledala kako sirijski narod krvari..Sirijski narod sada nema sta dada izgubi i sam treba rjesava svoje probleme.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:14 14.12.2012.

naravno da je hrvatska priznala.....kako gazda amer kaze.... Pa naravno da jesmo i ne vidim što je tu tako strašno, Ameri su nam saveznici, kakvi god bili, saveznici su nam.

VL
LD
lopov drpiga
10:16 14.12.2012.

@ Riznica je napisao/la:.Sirijski narod sada nema sta da izgubi i sam treba rjesava svoje probleme. _____________________________ to ja stalno govorim... asad treba što prije da potamani đihadiste pristigle iz mračnih kutaka ovog planeta i uspostavi red u zemlji... sirijskomm narodu je dosta patnje...

VL
RB
Robert Bartini Rijecanin
10:30 14.12.2012.

Sto je god Rusija predlagala,Amerika je odbijala. Rusija je predlagala da svatko ucestvuje u novim izborima ukljucujuci i staru gardu, Amerika je odbila. Amerika je skupila oko sebe oko 100 vazala i prije ili kasnije ce Rusija ovdje izgubiti. Rusija mora napustiti Assada. Amerika s svojim vazalima je jaca od Rusije tisucu puta. Rusija se mora povuci i ruska politika u Siriji je porazena. Amerika je pobijedila u Siriji bez direktne vojne intervencije.

VL
DU
Deleted user
10:48 14.12.2012.

Jesu li to isti oni analitičari koji svako malo donose ocjene kako se Rusija približava stavovima Zapada? Zašto ne izvijestite o tome da je delegacija sirijske interne oporbe jučer bila u Moskvi? Kako javlja ITAR-TASS, dr. Qadri Jamil, jedan odd vodećih ljudi Popularnog fronta za promjenu i oslobođenje, predvodio je delegaciju te izjavio jučer u Moskvi da "takozvani prijatelji Sirije nisu prijatelji, nego neprijatelji". Dodao je da je interna sirijska oporba spremna na dijalog sa sirijskom Vladom. Je li tim "prijateljima" uključujući Hrvatsku kao i vrlim analitičarima jasno što bi se moglo dogoditi ako dođe do intervencije izvana? Većina sirijskog naroda vaše prijateljstvo očigledno ne želi kao ni islamizaciju njihove zemlje.

VL
K1
k1milica
11:02 14.12.2012.

ma treba ih bombardirati dog god ne pocnu na koljenima moliti za fundamentalisticku muslimansku vladu, a dotle im dilati oruzje dok god ne shvate da sloboda i suverenitet nisu ni do koljena onom sto im nudi nato, a to je goli zivot

VL
RI
Riznica
11:12 14.12.2012.

14.12.2012. u 10:16h lopov drpiga je napisao/la: @ Riznica je napisao/la:.Sirijski narod sada nema sta da izgubi i sam treba rjesava svoje probleme. _____________________________ to ja stalno govorim... asad treba što prije da potamani đihadiste pristigle iz mračnih kutaka ovogg planeta i uspostavi red u zemlji... sirijskom narodu je dosta patnje.. ---------------------- Pa sta ste mislili, da moze nekaznjeno ubijati mirne demonstrante zene i djecu Sirije a da nece niko stici da im pomogne ??? Sada ce da dobije sipku u guzicu a vi trazite drugog diktatora da obozavate !"

VL
DA
damocles
11:32 14.12.2012.

tako bi se i u hrvatskoj sad mogli svi drugi narodi koji zive ovdje, madjari, srbi, romi, talijani, svi fino pobuniti pogotovo srbi u kninu i krenuti u napad na nas pod izgovorom da im nedamo zivjeti dostojanstveno. i onda fino sve druge zemje nas proglase rezimom zlocinaca i budu protiv nas. a njih fino potpomognu na svaki nacin da nas poraze

VL
IM
Immanuell
11:43 14.12.2012.

Kao što rekoh par puta već, na žalost predugo traje, vojska je prespora, glomazna, rastočena dezerterima iznutra.... Tehnike može imati koliko hoće, kad nema tko njome upravljati. Ovo je očigledno povlačenje iz izgubljene bitke od strane Rusije i ostavljanje Sirije na milost i nemilost džihadlijama. Teći će doslovno rijeke krvi.

VL
LD
lopov drpiga
11:57 14.12.2012.

@ Riznica je napisao/la: Sada ce da dobije sipku u guzicu a vi trazite drugog diktatora da obozavate !" __________________________________ reci mi hoće li šipku dobiti zato što šerijat traži od mirnih prosvjednika da to učine ili će oni too napraviti spontano jer je to u skladu sa porukama ljubavi i slobode koju oni šire diljem te zemlje....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.