Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Gdje oni žive?"
Povratak na članak

Rusija nije na SP-u, ali 8 posto Rusa misli da će biti prvaci svijeta

Istraživanje je proveo ruski Levada Centar između 18. i 22. lipnja, a u njemu je sudjelovalo 1600 odraslih Rusa iz 130 gradova.

Komentari 1

FE
fellix1601
11:49 20.07.2010.

Ma neće rusija prvak , zlovenija bu prvak svijeta. Pazi taj respektabilni sastav: hadanoviČ;bečirovič,avdagič,jokovič,jovanovič. Joj kad završi svjetsko prvenstvo , bit će ludnica u potrazi za navadenim janezima. Real , juventus,milano, Čelsi.... ma , mislim da će se potući zaa tim srb... , pardon musli.... , pardon , janezima !!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.