Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Gdje oni žive?"

Rusija nije na SP-u, ali 8 posto Rusa misli da će biti prvaci svijeta

rusija
AFP/Pixsell
06.07.2010.
u 10:31

Istraživanje je proveo ruski Levada Centar između 18. i 22. lipnja, a u njemu je sudjelovalo 1600 odraslih Rusa iz 130 gradova.

Čak osam posto Rusa misli da će njihova zemlja biti prvak svijeta u nogometu iako se nije ni kvalificirala za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.Istraživanje je proveo ruski Levada Centar između 18. i 22. lipnja, a u njemu je sudjelovalo 1600 odraslih Rusa iz 130 gradova, prenose agencije.

Većina Rusa, njih 33 posto, u istraživanju je predvidjela da će titulu prvaka kući ponijeti Brazilci. Dva posto ispitanika smatralo je da će pobijediti Turska iako ni ta zemlja nije prošla kvalifikacije.

Iako Rusija nije na Svjetskom prvenstvu, moskovski barovi puni su navijača, a cijela zemlja željno iščekuje prosinac jer bi tada trebala pasti odluka o tome hoće li Rusija biti domaćin Svjetskog prvenstva 2018. ili 2022.

Ponos ruske nogometne reprezentacije srozao se nakon što ih je u kvalifikacijama za SP u Južnoafričkoj Republici pobijedila Slovenija.

Komentara 1

FE
fellix1601
11:49 20.07.2010.

Ma neće rusija prvak , zlovenija bu prvak svijeta. Pazi taj respektabilni sastav: hadanoviČ;bečirovič,avdagič,jokovič,jovanovič. Joj kad završi svjetsko prvenstvo , bit će ludnica u potrazi za navadenim janezima. Real , juventus,milano, Čelsi.... ma , mislim da će se potući zaa tim srb... , pardon musli.... , pardon , janezima !!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije