Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Rusija je oduvijek svoje najbolje ljude tjerala u smrt, na robiju, u emigraciju...

08.03.2024. u 13:55

Smrt ionako vreba svaki tren, i već se noćas može strop složiti na nas, a mi smo nespremni umrijeti sebi i za druge.

Ključne riječi

Komentara 4

BA
BartolomejIV
14:18 09.03.2024.

Kakav je to ruski narod bez kičme, ponosa, ljudskog dostojanstva, kada dozvoljava već više od 100 godina da ga komunsitički zločinci teroriziraju, muče, istrebljuju na desetine milijuna , pljačkaju, gaze im osnovna ljudska prava, među najgorima u svijetu.

ST
sttipe
19:41 10.03.2024.

Da Rusija je dovukla milijune europljana, svako malo, u Rusiju da pobiju milijune rusa!! Kolumnisti se takmiče, ko će veči proljev izbaciti???

SL
slavenZadravec
19:34 09.03.2024.

U ratovima gotovo nikada ne ginu oni najbolji pa tako niti u ovom ruskom. Prije bi se reklo da Rusija svoje najbolje ljude tjera van.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije