Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE NAPETOSTI
Povratak na članak

Rusi stavili dobro poznate oznake na svoje tenkove, a Ukrajina im obećala posljedice u slučaju invazije

SAD i saveznici u NATO -u zabrinuti su zbog premještanja više tisuća borbeno spremnih vojnika na granicu s Ukrajinom i kod Krima, poluotoka koji je Rusija anektirala 2014

Komentari 14

Avatar drug Joža
drug Joža
16:32 15.04.2021.

Dobar je Sergej Ivanov...šta ruska vojska radi na granici sa Ukrajinom? -Pa mi tu živimo, kaže on!

VL
SI
sisavac
14:30 16.04.2021.

rusi izjavili da neće dopustiti razaranje donbasa. ove vježbe su najavljene prije pola godine. nego, novinarčiću, što te sprječava da objaviš kako su ameri odustali od ulaska većeg broja ratnih brodova u crno more, da je jedini engleski nosač aviona odustao od ekskurzije kroz tajvanski tjesnac... zar nije novinarski posao objektivno prenositi činjenice, ne ih iskrivljavati, stavljati u pogrešan kontekst, ne vaditi dijelove informacije koje zasebno daju sasvim drugačiji smisao... ono, pitam, zanima me, dal ste u školi učili to, ili pišete po nalogu gazde.. ja ne znam. kako vama nije čudno objavljivati vijesti da rusi pojačavaju brojnost postrojbi uz granicu, a da niste prethodnih mjeseci ni riječi, slova, napisali kako ukrajinci u zonu sukoba dovlače tešku tehniku, kako je u tijeku 7 ili 8 val mobilizacije, da im dnevno dezertira na desetke vojnika, kako vama nije bitno objaviti da dnevno u kijev slijeću najmanje 2 američka vojna herkulesa, da brodovi mjesecima dostavljaju vojnu tehniku, da su nedavno dobili kojekakve bradleye, humveje... zar ne osjećate potrebu bar jednom napisati da ukrajina nije izvršila ni jednu obvezu iz minskih sporazuma, da rusija po tim sporazumima nema nikakve obveze... zašto tako jednostrane izvještavate? nema potpuno bijele mačke, a ni crne, svaka ima neku dlaku drugačije boje. 5 mlrd dolara su ameri uložili u puč u ukrajini 2014. godine. o tome pišite. ako smijete. ako ne, odite raditi na pilanu. bukva ili grab, hrast, jasen...

VL
ST
stevorako
16:19 15.04.2021.

Kakav apsurd, Americke i NATO trupe mogu bit na Ruskoj granici, a Ruske nesmiju bit na svojoj granici.

VL
PL
posten_lopov
15:25 15.04.2021.

Ne boj te se , nece vam Rusi nista, ako ih ne napadate, a ako ih napadnete, ni onda se ne boj te, nece dugo trajat, za one koji prezive.

VL
SO
Sotony
15:37 15.04.2021.

..di je taj bijeli kriz. sto on simbolizira?

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
05:00 22.04.2021.

Prijetnje Ukrajine Rusiji, podsjećaju me na scenu iz srpskog filma "Maratonci", kada Mirko prilazi Kristininoj kući, a kepec koji namješta kapiju mu kaže:"Ako opet budeš srušio kapiju, imaćeš posla sa mnom".

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
17:52 15.04.2021.

Pa sta zapadni diktatori,i ukrajinska vlada,dace Rusi izvrsiti invaziju,na Ukrajinu,pa oni i svoje sirotinje imaju previse,Putin samo cuva,od zapadni osvajca svoju drzavu,a Ukrajina je omogucila zapanim okupatorima,daim udju u drzavu,i da smisljau napad na Rusiju,izgleda da to nebude proslo,jer onaj balzamovani je haman srcku dobio,kad mu je Pution porucijo da se dobro pripaze na Crnom moru,paje balazmaovani odmah u znak odmazde protjero deset ruski diplomata,nemoc je vrlo porazavajuca za amere.

VL
ZV
Zvjerko
16:13 15.04.2021.

"Hrabri Ameri" opet otkazali slanje ratnih brodova. Isto su napravili i sa Sjevernom Korejom kada je ova zaprijetila da će ih gađati nuklearkama. Odmah promijenili smijer prema Australiji i otkazali vježbu s Južnom Korejom. Ameri su hrabri samo protiv dakeko slabijeg protivnika.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:48 15.04.2021.

Od kad je Biden dosao na vlast tamo je stanje prokuvalo.Slusam ovdje na TV u moskvi rekose rusi nikakve Srebrenice tu nece biti...Oni su spremili dvi armije..Rekli su amerin da u sirokom luku saobilaze Krim..Jer kazu moze opet Donald Cookk otkazat elektronika pa zbrisa u Romaniju.Kazu zbrisat ce ameri u visini brzine kao sto su 2008 god..Rekose nikakva Nato nece bit u UA.Nesretni Ukrainci dospjeli su na nivo Africke drzave sad Turcin prodaju Sovjetsku tehnologiju za sitnu lovu..A Sultan jedva ceka da se potuku braca slaveni..Puno idiota to ne razumi..Tu mislim nece bit nikakva rata jer cjeli istocni dio Ukraine presao bi na stranu Rusije. Inace rusi bi to brzo uzeli..To je zato sto su srusili legalno izabranu ukrainsku vlast da nisu to napravili danas bi imali cjelu zemlju..Jos im Rusi placali dvista milijuna sto im je flota usidrena na Krimu..Rusi kazu Biden nema sta nas zvati bolje da ode cà bolje za njih.A ako hoce mir nek ne pali vatru u UA.Rusi su sve snimili strane placenike kazu talibancine stizu iz Sirije ubijat mirne zitelje...Migu mislit kako ce proc satrat ce ih rusi..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.