Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Rusi slave jer su tijesno dobili Ukrajinu u Hrvatskom saboru. Mnogi su u Moskvi vijest proslavili pucanjem u zrak

18.12.2022.
u 08:48

Zelenski je poručio da se ne ljuti na Zoku jer je poznato da su našim političarima Ustav i zakoni svetinja. Sve im diraj, samo to ne.

Komentara 14

SE
serafin002
13:30 18.12.2022.

Ovo je bila prilika da se ogole govna naše političke scene upakirana u razne celofane, razni slučajni, zDPenjare, ćuprijaši, ruskovernisti, pajsermajstori ... Tko sada nije progledao koja je gmad hrvatskog naroda, taj će zauvijek ostati slijep i glup.

DU
Deleted user
11:42 18.12.2022.

Naša oporba je g od karaktera.

KO
koraknaprijed
09:12 18.12.2022.

Za 2 dana Putinova trodnevna " specialna akcija" slavi svoj stoti rođendan. Ovo što su napravili MOST,DP,Možemo,Beljak i Milanovic je dar Putinu za tu njegovu proslavu. Taj krvavi dar su zaradili na leđima mucenih,prognanih,ubijenih i silovanih civila žena I djece. Želio bi ih vidjeti pred oltarom na Badnju vecer,da im čestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?