Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA POLITIKE ILI ZAMKA?

Rusi sada uvjeravaju da ne žele promjenu vlasti u Kijevu

22.11.2022.
u 23:54

Rusko odustajanje od promjene vlasti u Kijevu golema je promjena u odnosu na početak rata, kada je ruska vojska pokušavala obezglaviti vlast u Ukrajini i postaviti marionetski režim, ali je taj pokušaj doživio fijasko.

Komentara 3

DU
Deleted user
06:03 23.11.2022.

Pa nisu niti od prvog dana namjeravali mijenjati vlast. Oni su ustvari htjeli širiti bratsku ljubav dva naroda, sadnjom cvijeća po Ukrajini. Samo što ukrajinci nekim čudom nisu vidjeli maćuhice i ostali sadni materijal, što su ga ovi vozili prema Kijevu. Na tenkovima. I sad svi mrze Ruse, a oni su samo neshvaćeni. U svojim dobrim namjerama.

SO
soran
00:23 23.11.2022.

Vi ste totalno svi blesavi. Imam 100x generalskog HR iskustva bez mirovine. Dođite po mene da se ne moram tamo ja sputavati i tražiti i prtljati po bojišnici. Trenutno mi nije poznati teren pa ne očekujte lake rezultate. najdete me putem mojeg provajdera, Ukrajina će biti Rusija kao što je i bila(SSSR) iako pošteno Rusija prije nije bila tako velika jer se samo širila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?