Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 70 GODINA

Rusi objavili tajne dokumente o zločinu u Katinskoj šumi

Vladimir Putin u Katynskoj šumi
Reuters/PIXSELL
28.04.2010.
u 11:47

Poljaci su bili razočarani jer im Putin dokumente nije donio prije mjesec dana kad je dolazio na obljetnicu masakra u Katinsku šumu. Sad su ipak zadovoljni...

Rusija je objavila tajne dokumente o masakru u Katinskoj šumi u kojem su sovjetske snage 1940. ubile 22.000 poljskih oficira, javlja BBC. Državni arhiv Rusije priopćio je da je "paket broj jedan" tajnih dokumenata do sada bio dostupan samo specijaliziranim istražiteljima.

Sovjetski Savez desetljećima je negirao svoju ulogu u masakru, a odnosi između Rusije i Poljske su "otoplili" otkako je ove godine na obljetnicu katinskog masakra došao i ruski premijer Vladimir Putin. Poljska je javnost očekivala da će im sam Putin tada donijeti ove dokumente koji su objavljeni.

Ključne riječi

Komentara 6

MR
M@rsij@nac
14:38 28.04.2010.

Treba li vas potsjetiti da je 95 % clanstva upravnih komesarijaya u Sovjetskom Savezu bilo cionisticko? I da kojim clucajem ne zaboravite; saveznici su tijekom i poslije WWII tvrdili kako je taj ogavni zlocin u katinskoj sumi pocinio Hitler. Cakk su na sudu u Nurembergu za to osudili na smrt 7 nacista . Jesu li i za ostale nacionalnosocijalisticke \"zlocine\" upotrijebili slicne \"dokaze\"???

MR
M@rsij@nac
14:54 28.04.2010.

1940 Staljin i komunisticka banda streljaju 22,000 poljskih oficira u Katynskoj sumi i krivicu svaljuju na Hitlera ( boze sto sve nisu njemu pripisali). Njemacka je 1943 pronasla stratiste i poziva INTERNACIONALNI Crveni Kriz i poljski Crveni Kriz da proveduvedu istragu. Saveznici to u potpunosti ignoriraju.Za komunisticki zlocin osudjuju 7 nacista u Nurembergu i streljaju ih 1945. Medju istrazivacima u Katynskoj sumi bio je i poznati hrvatski lijecnik i vodeci kriminolog svog vremena Dr. Edvard Miloslavic, koji je predavao medicinu u Zagrebu, kao i prof. dr. Ljudevit Jurak . Prof. Miloslavic spasio se kao americki drzavljanin bijegom na zapad, u odsutnosti je osuden na smrt , kao i njegov kolega prof. dr. Ljudevit Jurak kojeg su komunjare streljali.A gdje je taj Crveni kriz bio 1945 -1952 kad je ciokomunist Staljin samo u Auschwitzu likvidirao preko 250,000 ljudi ( jos jednom cu zapitati,sto su KOMUNISTI ucinili sa odjecom , obucom, kuferima i naocalama pobijenih? Sto su ucinili sa lesevima?Gdje su kosturi? Da cujemo KONFORMISTE!!! Svakako pogledajte slikopis Andrzeja Wajde ,”Katyn”.

MR
M@rsij@nac
15:04 28.04.2010.

Josef Staljinovo pravo prezime je Djugashvilli (djuga=Zidov,shvilli=sin). Staljinova treca zena( sve tri Zidovke) vuce korijenje jos od Khazarske kraljevske obitelji. Ona je ustvari sestra cioniste Kaganovica ( kagan=kralj) .Staljin je direktno odgovoran za smrt preko 25 milijuna ljudi.Samo u Auschwitzuzu od 1945-1952 pobio je preko 250.000 ljudi( gdje su kosturi?). Zanimljivo je da i svi ostali vazniji sudionici WWII imaju “Zidovske” Ashkenazi-kazarske krvi( Roosevelt,Eisenhower, Truman,Churchill,Hitler,Hess,Goebells,Eichmann, Himmler,itd). O Hitleru sam vec podosta napisao i ustvrdio kako je bio dvostruki ciomasonski agent ,sleeper ,treniran u Tavistocku 1912-1913.( Staljin je isto bio u Tavistocku 1909.Zanimljivo ne?)Winston (Jacobson) Churchill-ova majka je bila Zidovka iz New Yorka. Njen otac je bio vlasnik New York Times-a.Najbolji prijatelji su mu bili Rothschild i Rockefeller. To je taj isti Churchill koji je izjavio: “Ovaj rat nije protiv Hitlera ili Nacionalnog socijalizma nego protiv snage njemackog naroda,koja mora biti unistena jednom za uvijek,bez razlike da li je u rukama Hitlera ili jezuitskog svecenika.” (Emrys Hughes, Winston Churchill, His Career in War and Peace str. 145).Tu se mora nadodati kako u 6 volumena i skoro 8.000 stranica nema ni jedne jedine rijeci o plinskim komorama................................... Imao sam srecu sresti i sa njom podugo razgovarati,Churchillovu osobnu sekretaricu ( preminula je u 93 godini) koja je rekla da je Churchill bio homoseksualac koji je u svom uredu sjedio gol,tracao parkom gol ,pa je cak i drzavnike primao gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije