Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zemlja se otvorila

Rupa širine 10 metara 'progutala' pet ljudi!

Kina rupa
Reuters/PIXSELL
21.05.2013.
u 17:28

Rupa je nastala u ponedjeljak navečer ispred industrijskog parka Huamao u vrijeme smjene radnika. Novine Shanghai Daily izvijestile su da su spasioci uspjeli spasiti jednog muškarca.

Pet osoba poginulo je kada se u zemlji otvorila rupa široka 10 metara u industrijskoj zoni u Shenzenu, gradu na jugu Kine u blizini Hong Konga, piše Huffington Post.

Lokalna vlada izvijestila je da je pet osoba poginulo te da istražuje incident. Rupa je nastala u ponedjeljak navečer ispred industrijskog parka Huamao u vrijeme smjene radnika. Novine Shanghai Daily izvijestile su da su spasioci uspjeli spasiti jednog muškarca.

Kineski mediji izvještavaju da se još točno ne zna koliko je ljudi upalo u rupu, a potraga je nastavljena i danas. Za nastanak rupa u zemlji, u Kini često se krive građevinski radovi i ubrzani razvoj države.

>>Rupa na cesti? Prijavite problem, a oni će ga riješiti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije