Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVERO LAKŠE OZLIJEĐENIH

Rumunj zaustavljen dok je vozio osam stranaca, Sirijac bježeći policiji udario u 'crash amortizer'

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
13.09.2023.
u 07:48

Svi strani državljani su, kaže policija, zatražili međunarodnu zaštitu pa su upućeni  u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite

Dvije osobe, sumnjiče se za krijumčarenje ljudi, a radi se o državljanima Rumunjske i Sirije. Kako je priopćila policija, Rumunj je 11. rujna ujutro zaustavljen na A 6 kod Vrbovskog. Upravljao je  vozilom njemačkih  oznaka, a u tom automobilu bilo je osam stranih državljana. Istoga dana poslijepodne, policajci su kod Čabra uhitili državljanina Sirije  koji je upravljao automobilom njemačkih oznaka, a u vozilu je bilo pet stranih državljana.

VEZANI ČLANCI:

Taj vozač nije se zaustavio nakon što mu je policija zvučnim i svjetlosnim signalima davale znakove da stane. Umjesto toga nastavio je voziti te je kod Ravne Gore udario u ublaživač udara tzv.“crash amortizer“ gdje se i zaustavio. Vozač i troje stranih državljana su lakše ozlijeđeni, a pomoć im je ukazana u KBC Rijeka. Svi strani državljani su, kaže policija, zatražili međunarodnu zaštitu pa su upućeni  u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite. Što se tiče Rumunja i Sirijca, oni su uhićeni, a čeka ih i dovođenje pred suca istrage.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije