Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat

Rude o Josipoviću i Grabar Kitarović: Oni ne vide patnju ljudi

Ivan Rude
Robert Anić/PIXSELL
28.10.2014.
u 07:25

- Kakav je to ekonomski model da vi sve prodajete, a da vam dug raste - zapitao se predsjednički kandidat Ivan Rude.

- Taj vapaj toga takozvanog malog čovjeka, a u biti velikog čovjeka koji je stup društva i države, zbog toga se nešto u meni promijenilo. Nešto mi je došlo i rekao sam: Hoću. I kad hoću onda idem na pobjedu - kazao je predsjednički kandidat, šibenski odvjetnik i stečajni upravitelj, Ivan Rude za slovensku Pop TV zašto se uključio u utrku za Pantovčak.

Za predsjedničkog kandidata predložili su ga radnici brodogradilišta Nauta Lamjana, Autotransporta Šibenik i Imunološkog zavoda. - Oni govore, a ništa ne rade. Ne vide patnju ljudi, ja živim svaki dan i pratim očaj tih ljudi - kazao je Rude kritizirajući protukandidate Ivu Josipovića i Kolindu Grabar Kitarović.

Sve prodajemo, a dug nam raste

- Moramo pronaći ravnotežu, odnosno zajednicu između rada i kapitala - rekao je Rude te je kritizirao sadašnji ekonomski model. - Kakav je to ekonomski model da vi sve prodajete, a da vam dug raste. Ima li to ikakve logike i gdje je tu zdravi razum - kazao je Rude i osvrnuo se na vrijeme socijalizma.

- Ispada da prije što je bilo za vrijeme socijalizma ništa nije valjalo i bilo je promašeno, a ovi još uvijek prodaju ono što su ovi stvorili u onome vremenu. Ma tko tu koga laže? Nemojmo govoriti gluposti - zaključio je Rude.

>>Ivan Rude: Boljeg sutra nema bez promjene odnosa prema radniku

>>Uputili poziv Ivanu Rudi za predsjedničku kandidaturu

Komentara 43

UI
Uvijek_iskreno
09:50 28.10.2014.

Kolinda svojim međunarodnim utjecajem može pomoći Hrvatskoj u napretku i razvoju, a što Josipović i njegovi sateliti mogu ponuditi?! Ništa.

LE
lea3010
09:50 28.10.2014.

Prozirno ko najlon sdpovci moji... Gori ste od najlona

ZG
zgblabla
09:21 28.10.2014.

U boj Rude za radnike ako ih još ima.Besramni Đapić je u zamjenu za većinu u Zgb. 1995 dobio stan-ne znam da li ga je vratio? A kaj se tiče Josipovića i Kolinde previše vremena provedu pred ogledalom i ne ne stignu misliti kako im narod izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije