Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Ruby od Berlusconija zatražila pet milijuna eura za šutnju

Berlusconi i Francesca
18.01.2011.
u 10:18

Za šutnju o svojoj maloljetnosti Ruby je od Berlusconija zatražila 5 milijuna eura

RIM – "U Berlusconijevoj vili u Arcoreu moraš biti spremna na sve. Ako nisi, onda nemoj ni ići." Ovo je transkript telefonskog razgovora dviju djevojaka koje se spremaju otići na "večeru“ s premijerom Silvijom Berlusconijem (75) koji se nalazi uz zahtjev koji su parlamentu uputili tužitelji iz Milana. Tužitelji u Milanu, na čelu s Ildom Bocassini, zatražili su od parlamenta, što je obveza kad se istražuje parlamentarca, dozvolu za nastavak istrage o Berlusconiju, koga se optužuje za maloljetničku prostituciju i zloupotrebu službenog položaja. Dakako da dozvolu neće dobiti jer će većinski desni centar biti uz Berlusconija, ali šef milanskog tužiteljstva Bruti Liberati kaže da je "zakon jednak za sve“ pa će nastaviti istragu bez obzira na parlamentarnu odluku.

U zapisima upućenima parlamentu nalazi se i transkript razgovora mlade marokanske djevojke Karime el-Mahroug zvane Ruby (18), koja prijatelju povjerava da je zatražila pet milijuna eura od Silvija za šutnju o tome da je bila maloljetna kada je bila (od veljače do svibnja 2010.) u njegovoj vili u Arcoreu.

– Silvio me stalno zove i kaže mi da se pravim ludom, neka ne govorim piz...arije da ne bih ispala blesava. Rekao mi je da će mi dati sve što želim. Preko odvjetnika sam zatražila pet milijuna eura, a ja ću se zauzvrat praviti ludom i on je to prihvatio –  rekla je Ruby svome prijatelju.

Berlusconi je na milansku istragu odgovorio kazavši da ga se želi oblatiti te kako nije nikada platio ni jednu ženu za seksualne usluge, a prvi je put kazao da je u stalnoj vezi. Malo je tko povjerovao u njegovu priču o stalnoj vezi, ali su ipak počela nagađanja. Jedna od mogućih Berlusconijevih stalnih ljubavnica jest Francesca Pascale (26) iz Napulja, koja je kao članica stranke "Narod slobode" ušla u regionalno vijeće Campanije. Francesca Pascale danas je kazala da ne može potvrditi je li ona stalna Berlusconijeva djevojka.
– To bi trebao kazati Silvio. Ja bih bila počašćena – rekla je mlada Francesca.

Druga moguća Berlusconijeva stalna partnerica jest Roberta Bonasia (26), bivša miss Torina. O

Berlusconi se brani, a podupiru ga svi njegovi suradnici i članovi stranke "Narod slobode", da nije počinio nikakvo kazneno djelo i kako može imati svoj privatni život. Oporba drži da premijer ne može imati privatni život i kako Berlusconi svojim ponašanjem blati ugled Italije. Sve više Talijana dijeli to mišljenje i možda će skandali s djevojkama za Berlusconija značiti politički kraj.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
15:58 18.01.2011.

najbolje placena prostitutka

OB
-obrisani-
15:58 18.01.2011.

jos i da plati porez drzavi i bice sve OK

GR
gresham
13:55 19.01.2011.

hehehehehehe gone berluskonija ane onog \"bepra\" koji je zivio skupa sa ovom muslimankom i plodio je svaki dan hehehehehehehehe-kod makaruna moze svakako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije