Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD MOSTARA

Ronioci pronašli tijelo nestalog muškarca u Neretvi, u tijeku je potraga za 4-godišnjakom

Mostar: U rijeci Neretvi pronađeno tijelo muškarca
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/6
27.04.2021.
u 15:03

Nestanak muškarca 32-godišnjeg muškarca i četverogodišnjeg djeteta prijavljen je u subotu

Jutros u automobilu u rijeci Neretvi kod Mostara pronađeno je tijelo muškarca za kojim se tragalo od subote, prenosi Bljesak.info, a u tijeku je i potraga za četverogodišnjim djetetom.

Nestanak muškarca 32-godišnjeg muškarca i četverogodišnjeg djeteta prijavljen je u subotu. Očevici su potvrdili policiji kako su vidjeli automobil koji je skrenuo prema Neretvi, odmah nasuprot naselju Kolonija u Rodoču kod Mostara. 

27.04.2021., Mostar, Bosna i Hercegovina - U Neretvi pronadjen mrtav muskarac- Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

- Supruga nestale osobe A.K. identificirala je tijelo nestalog muškarca i nastavlja se potraga za dječakom koji je se nalazio u automobilu, govore iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije. 

Zasada nisu poznati detalji ove nesreće. Tijelo muškarca pronađeno je na jako nepristupačnom terenu, nedaleko od mjesta gdje je živio i gdje je posljednji put viđen.

PRONAĐENO TIJELO MUŠKARCA U NERETVI, NASTAVLJA SE POTRAGA ZA ČETVEROGODIŠNJIM DJETETOM Na poziv Ministarstva unutarnjih...

Objavljuje GSSuBiHUtorak, 27. travnja 2021.

Ključne riječi

Komentara 1

ME
medvedgrad
16:57 27.04.2021.

Strasno. RIP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije