Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koja blamaža

Romantični mladić zaprosio djevojku, a ovo je bilo zadnje čemu se nadao

prosidba
Foto: Screenshot YouTube
1/2
20.02.2017.
u 08:54

Mladić je sve pozorno isplanirao, unajmio je violinista i kupio buket, no šokirao se kada je vidio reakciju svoje odabranice

Javna prosidba nije uvijek dobro rješenje. Uvjerio se u to i jedan mladić koji je svoju djevojku zaprosio dok je ona s prijateljicom bila na ručku u restoranu trgovačkog centra u Brazilu.

Djevojka je sjedila s prijateljicom kada joj je počeo prilaziti jedan violinist. Iza njega je došao njezin dečko s velikim buketom i zaručničkim prstenom. Kleknuo je na koljena, djevojka je ustala, no umjesto onoga što je mladić očekivao, ona je počela galamiti na njega, rekla mu 'ne', okrenula se i otišla.

Mladić je za hrabrost dobio pljesak od publike, no to ga baš i nije utješilo.

Stoga je savjet onima koji žele javno zaprositi svoju odabranicu, učinite to jedino ako ste sto posto sigurni da će ona pristati i da nema ništa protiv prosidbi u javnosti. 

>> Pogledajte ovu romantičnu prosidbu u Hercegovini!

Komentara 13

MV
Misl@v
10:33 20.02.2017.

Da je umjesto cvijeća donio 20 dkg parizera možda bi bio bolje sreće.

MA
matrica580
11:58 20.02.2017.

Koju srecu covik ima,koja droca.Nasla drugog je..ca,i kao nece.Jadan ti bio u svakom pogledu si bolji od nje debele ruzne krmace takve imas na svakom kutu

MA
maxxxx
12:58 20.02.2017.

Sad svi opleli po njoj, a ne znaju o njima nista. Mozda je lik najveca bud@la u selu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije