Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrtonosni napad

Roj od 800.000 pčela napao četvoricu radnika. Jedan je preminuo

pčele
Dusko Marusic/PIXSELL
09.10.2014.
u 14:52

Preminuli radnik izboden je više od 100 puta dok drugi ima problema s disanjem i ne može stajati na nogama

Jedna osoba je poginula, a druga teško ozlijeđena u napadu roja od 800.000 pčela koji se jučer dogodio u američkom gradu Douglasu u Arizoni.

Napadnuta su četvorica radnika koji su radili u blizini 10 godina starog pčelinjaka. Preminuli radnik izboden je više od 100 puta dok drugi ima problema s disanjem i ne može stajati na nogama, javlja Fox News. Ozlijeđeni se liječi u lokalnoj bolnici i život mu je u opasnosti.

Vlasnik kuće u kojoj se nalazi pčelinjak je 90-godišnji starac. Vlasti su ga evakuirale i on sada živi kod svoje kćeri. Još nije utvrđeno što je točno navelo pčele na napad. Pretpostavlja se da ih je razbjesnila buka i vibracije alata na gradilištu.

>>Komarci, meduze, pčele... Kako se zaštititi od insekata?

>>Optužen jer su pčele 1000 puta ubole ženu koja je zatim umrla
 

Komentara 1

MX
Mister X
20:44 09.10.2014.

Glupost tu je kriva priča o događaju, jedino ako su radili 3 m od roja pčela ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije