Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zekanović i Pavlović:
Povratak na članak

'Rodna ideologija se na perfidan način uvodi u obrazovni sustav'

Dok je Ustavni sud bio vrlo brz u odluci o ćirilici u Vukovaru, što je važno Plenkovićevom partneru Pupovcu, isti taj Ustavni sud odugovlači u pitanjima referenduma i volje vlastitih građana – kazala je Pavlović

Komentari 5

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:56 30.10.2019.

Rodna ideologija se ipak uvodi. Polako. Da ne bude previše očito i puno otpora. A nekome raste nos jer je lagao kad je rekao da je strah od Istanbulske i rodne ideologije neopravdan. Lagao je. Zna se tko.

VL
DU
Deleted user
14:54 30.10.2019.

Ajde već dosta oko rodne ideologije i nekakvih glupih interpretacija! Postoje dva roda: ženski i muški i to je sve. Dosadan si s tim.

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
12:40 30.10.2019.

Meni se čini da sa rodnom ideologijom najaviše problema imaju oni koji nisu sigurni u svoj rod i spolnu orijentaciju.

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
15:08 30.10.2019.

Pljuc! Jedina ideologija koja se gura u obrazovni sustav je katotalibanska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.