Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dovršeno istraživanje

Policija o slučaju djevojčice u Klaićevoj: Roditelji su zlostavljali dijete

Foto: PIXSELL
1/4
02.04.2021.
u 20:22

Počinitelji kaznenog djela večeras će uz kaznenu prijavu biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a tijekom sutrašnjeg dana i Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje – navodi se u priopćenju.

Službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su danas kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 24-godišnjakinjom, kojim su potvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela povreda djetetovih prava.

Kako se navodi u priopćenju koje potpisuje policijski službenik za odnose s javnošću u PU brodsko-posavskoj Damir Brezić, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su roditelji grubo zanemarili svoju dužnost podizanja i odgoja djeteta, zlostavljali dijete i grubo povrijedili njegova prava tjelesnim kažnjavanjem. Dijete je uslijed toga zadobilo više ozljeda po glavi i tijelu.

- Počinitelji kaznenog djela večeras će uz kaznenu prijavu biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a tijekom sutrašnjeg dana i Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje – navodi se u priopćenju.

Podsjetimo, policija je u četvrtak uhitila roditelje dvoipolgodišnje djevojčice iz okolice Nove Gradiške koja je u srijedu s teškim ozljedama glave i tijela dovedena u novogradišku bolnicu. Dovela ju je njezina majka koja je tada je tvrdila da je dijete palo i ozlijedilo se, no liječnici su i zbog drugih starijih ozljeda koje su pronašli po tijelu slučaj prijavili policiji.

VIDEO: Bivši udomitelji teško ozlijeđene djevojčice Branko i Darija Bojić kažu da će im ovo biti jedan od najtežih Uskrsa

 

Komentara 8

DU
Deleted user
20:52 02.04.2021.

Strava, pa kako mozes curicu od 2 godine tako ozlijedit, pa kako se to dogodi?

TR
trinaest
21:47 02.04.2021.

Sta to mora biti u glavi da to napravis djetetu? I to jos svom vlastitom!? Hoce li konacno sad netko razmisliti da se uvede neki relani, hitni, zivotni postupak posvojenja djece? Ovo je dijete moglo biti sretno uz ljude koji ga vole jednako kao da je njihovo vlastito biolosko dijete! Moglo je danas trcati po parku, a ne biti na respiratoru! Moglo je ne biti vreca krumpira kojeg roditelji odbace pa traze nazad pa pozale sta su ga uzeli i sto su ga rodili... Sretno malena <3

LO
Lolita3
20:45 02.04.2021.

Obitelj je bila pod "nadzorom" Centra za socijalni rad iz Nove Gradiške. Zašto socijalni radnici čiji nerad (ili grubi previd) ima ovakav katastrofalan rezultat nisu uhićeni? I predani pritvorskom nadzorniku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije