Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesna podvala

Roditelji tek nakon 11 dana primijetili što im je kći napravila s obiteljskim fotkama

fotke
Foto: Facebook
1/2
27.04.2020.
u 13:14

Kristen je obiteljske fotografije koje se nalaze na jednom od zidova dnevne sobe postepeno mijenjala sa svojim crtežima. Iako su prolazili svakodnevno kraj njih, roditelji ništa nisu primijećivali

Kako bi se zabavila u izolaciji, jedna je djevojka odlučila nasamariti svoje roditelje, no oni njezinu podvalu nisu primijetili punih 11 dana.

Kristen Vogler iz Eastona u američkoj saveznoj državi Massachusetts danima je radila na podvali za svoje roditelje, a oni danima nisu shvatili što je njihova kćer učinila.

Kristen je, naime, obiteljske fotografije koje se nalaze na jednom od zidova dnevne sobe postepeno mijenjala sa svojim crtežima.

Svaki dan bi uzela jedan okvir s fotografijom i zamijenila je svojim crtežom, no njezini roditelji ništa nisu primijećivali sve dok skoro svi okviri nisu bili s crtežima umjesto s fotografijama.

Tek 11. dan majka je shvatila da je zid s fotografijama neobičan.

– Mislim da sam neki dan i vidio nešto čudno, no samo sam prošao – rekao je otac.

Kristen je kazala kako je majka primijetila fotografije tek sedam sati nakon što je zamijenila onu svoju na kojoj je odrasla s urnebesnim crtežom.

Snimka kada su roditelji otkrili što se dogodilo pogledana je više od 300 tisuća puta, a njezina objava na Facebooku odmah je postala hit.

Ključne riječi

Komentara 2

JG
jozagulikoza.guli
19:04 27.04.2020.

Kaj bumo sad?

Avatar HelenVI81
HelenVI81
09:54 28.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.k­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije