Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava kod Koprivnice

Roditelji se opijali i izgladnjivali četvero svoje djece

djeca zlostavljanje
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
23.06.2020.
u 20:51

Djecu nisu uključivali u obrazovne programe, učestalo su se opijali i ostavljali djecu bez ikakvog nadzora. Majka je stara 31, a otac 42 godine.

Roditelji četvero djece u dobi od dvije do trinaest godina optuženi su za povredu djetetovih prava.

Od veljače 2019. do veljače 2020. počinili u selu pokraj Koprivnice nisu vodili brigu o osnovnim životnim potrebama djece koja su bila neuhranjena, neprimjereno odjevena i higijenski zapuštena.

Djecu, osim toga, nisu uključivali u obrazovne programe, učestalo su se opijali i ostavljali djecu bez ikakvog nadzora. Majka je stara 31, a otac 42 godine.

Komentara 2

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
21:57 23.06.2020.

Koliko je toga po Hrvatskoj... kolika djeca zive živote kakve ne mozemo ni zamisliti...

BE
berija
21:47 23.06.2020.

Bolje da su se opijali nego da su ih vodili na fotografiranje s Đokovićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije